VOTE!!!

TheMarsArmy

New member
VOTE!!!

ובכן אחרי האכזבה של הVMA השנה...ישנו גם הEMA! ושלושים מועמדים לקטגוריות: Rock out Band Headliner Inter act משום מה יש המוווון מועמדים בכל קטגורייה...אז אני עוד לא יודעת אם מנפים בשלב כלשהו...אומשהו כזה..אני גם לא יודעת כמה פעמים אפשר להצביע...בינתיים נתחיל ונעשה מה שאנחנו יכולים! כי 4 מועמדיות זה המוווון! יש גם הרבה זמן....כי זה עוד איזה חודש או חודשיים אם אני לא טועה.. VOTE UNTIL YOUR FINGERS BLEED!!! http://ema.mtv.co.uk/voteNow#/undefined/

TheMarsArmy

New member
אוקיי טעות.

אז דנה המתוקית הודיעה לי שזו הצבעה למועמדים בכל קטגורייה...כמו שהיה בקאראנג... אז בכל מקרה תצביעו מלללללאאאאאאאאאא! כי אנחנו רוצים ששלושים יהיו מועמדים בכל הקטגוריות הללו. :)

well guys

מסתבר שזאת עדיין לא ההצבעה עצמה, אלא הצבעה על מנת להציע מועמדות. בדיוק כמו שהיה עם kerrang, אם אתם זוכרים. הפעם חייבים להפציץ עם הצבעות כדי לקבל את כל המועמדויות! לא כמו פעם שעברה, כן?
יאללה חבר'ה. להצביע
we can do that.

הו,כן ../images/Emo123.gif

הוא כותב לי שהגענו למקסימום ההצבעות
מה זאת אומרת? XD

my reflection

New member
זאת אומרת לא הבנתי מה לעשות../images/Emo122.gif..

להצביע להם או לתת מועמדויותXD?

בזה שאת מצביעה את נותנת להם מועמדות. [:

כמובן שזה לא מבטיח שום דבר, כן? זאת כאילו בחירת המועמדים עכשיו. אם ננצח ונשיג מועמדות בקטגוריה, תתחיל הצבעה מחדש לזכייה.

SCRATCHER

New member
אוקי, אז הצבעתי יום שני ברצף.

כלומר בכל קטגוריה יש 20 הצבעות שלי. והשאלה: האם יש רף מסויים של הצבעות אליו צריך להגיע, או שנכנסים רק המובילים בהצבעות?

לפי דעתי רק המובילים.

אם הם יקבעו סף מסויים שמי שעובר אותו נכנס לקטגוריה יהיה להם מלאמלא מועמדים בקטגוריה אחת. את רואה באיזה קצב אנשים מצביעים פה.

SCRATCHER

New member
וגם! אל תשכחו

אפשר להצביע 10 פעמים מכל מחשב, אז...למי שיש גישה ליותר ממחשב אחד, שינצל את זה! *הולכת להציק לאח שלי שיביא לי את המחשב שלו. שוב.*

למעלה