VOD

smadarbi

New member
VOD

אז פניתי למחלקת פניות הציבור של הוט בכתב , ושאלתי הם הולך להיות בקרוב או בעתיד ורוניקה מארס ב VOD, ואם לא למה התשובה שקיבלתי היתה" אין כוונה בעתיד הקרוב לעלות ב VOD תכנים הנמצאים בערוצים בתשלום כגון "אקסטרא הוט" או במילים אחרות " לא" זו תשובה רשמית( שמנוסחת בצורה מזעזעת ופניות הציבור שלהם צריכים להתבייש! )

tool2

New member
../images/Emo10.gif

איזה חלאות!!! זה לא פייר.. טוב כנראה נצטרך לחכות לדיוידי

yonco

New member
VOD זה ממש מעפן

"ורוניקה מארס" זו אחת הסיבות היחידות שבגללן שווה להישאר ב-HOT. הם כל כך בטוחים שם שהתכנים הישראליים בכלל מעניינים מישהו...

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif

אוף מעצבנים

דווקא

התכנים הישראלים מעניינים(ושום השיר שלנו יכול לגבור על "שבתות וחגים" או על סרטים מכאן)

T nager

New member
זה לא שהם לא רוצים לשים, אסור להם

נכון לעכשיו אין להם זכויות לשדר סדרות רכש למניהן על גבי הVOD, יתכן ובעתיד יהיה אפשר, אך נכון לכרגע, אין להם זיכיון לשידור על גבי פלטפורמה של VOD, אלא רק על גבי פלטפורמת שידור רגילה ובנאלית.

Moreiro

New member
באסה ../images/Emo4.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אבל תכלס, אני מבינה את השיקול

Moreiro

New member
נראה לי בידור ופנאי ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אני לא בטוחה, אבל זה נשמע לי הכי הגיוני..

h a d a s 1 5

New member
לא יכול להיות בידור ופנאי

כי אין לי , אבל יש לי אקסטרה הוט , יש לי 3 חבילות: - צעירים ומוזיקה - ספורט - סרטים

Moreiro

New member
אז לא יודעת ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

באתר של הוט רקשום שזה בחבילת בידור... ואולי יש לך גם את החבילה הזו ואת לא יודעת? נראה לי שאין מסלול ל3 חבילות אלא ל4... יש לך ערוץ E?

אבל קודם כול אקסטרה הוט זה חינם...

ודבר שני VOD לא מבין מה הם מפסידים! שהם לא מכניסים את ורוניקה מארס שכתבתי שם בפורום שלהם שאני רוצה שורוניקה מארס יהיה בVOD הכי הרבה מכולם הצביעו שהם גם רוצים! טוב הפסד שלהם!

Moreiro

New member
אקסטרה הוט זה לא חינם ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

כנראה כשהתחברתם להוט בחרתם את החבילה שזה בה אז יש לך את זה אוטומטית וזה נראה כאילו זה חינם..

אם לומר את האמת...

הרבה אני הבאתי לשם כדי שיכתוב
אבל בכל זאת..אם לא נחשיב אותם, זה היה עדיין הרוב

למעלה