VNC

Assaf Halevy

New member
VNC

מישהו יודע או עדיף הצליח בעצמו לחבר ב VNC למחשב על ידי IR ישיר ?

עד כמה שאני יודע...

תוכנת vnc מיועדת ל"השתלטות" מרחוק על המחשב. אתה רוצה להשתלט מהפאלם על המחשב ??? אם אני טועה... הסבר !

זה נכון, יש קליינט לפאלם אך למיטב

היכרותי הוא יודע להשתלט עי IP בלבד. ניתן להורידו באתר החברה: www.harakan.btinternet.co.uk/palmvnc

Assaf Halevy

New member
צודק

זה מה שהתכוונתי לומר ואולי לא ניסחתי טוב. השתלטות פאלם על מחשב באמצעות VNC על זה מדובר.

אם הבנתי נכון... ../images/Emo15.gif

היישום מיועד להתחבר מרחוק (קו נל"נ או אלחוט) למחשב במשרד או ברשת אבל הבחור מבקש להשתמש כשהוא בעריסה והמחשב לידו ! לא מבין !

eligrt

New member
טוב, אז ככה...

ה VNC כמו שציינו כאן חברי אכן מיועד להשתלטות על המחשב ב REMOTE דרך קו טלפון וקנפוג IP בתוכנה. הרעיון נחמד מאוד, אפילו גאג´טי ומגניב, אבל בפרקטיקה - על הפנים. המהירויות הסלולריות כיום (וגם של בזק - ואני לא מדבר על כל החברים כאן עם ה ADSL ושות´
)מאוד איטיות ומהיריות המעבדים של הפאלמים גם לא משהו ולכן אין מה לעשות עם תוכנה כזו. אם בשביל לפתוח ספרייה ולהעתיק קובץ, או סתם לצפות במסך של הפאלם ולראות את הדסקטופ שלכם צריך לנהל יחה של רבע שעה (במקרה הטוב) - אז לא עשינו כלום
בקיצור נחמד, ולא יותר...

Assaf Halevy

New member
לא לא

אני מנסה להשתמש בזה בשלוש אפשרויות: ב IR למחשב עליו מותקן VNC Listener ב מודם או חחיבור אחר לאינטרנט ואז. בעריסה למחשב מרוחק בהמשך לשאלה שלי בנושא חיבור לאינטרנט דרך העריסה. ושמי אסף......יכול לשנות לבחור אבל זה המוני קצת לא ? ;)

למעלה