VMA 2008 - ההופעות

מקנזי1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif על כ-ל התמונות ../images/Emo3.gif

אני עכשיו אלך לי לראות את ההופעות

JoNy Boi

New member
OMG =//////

הביצוע לדיסטרביה יותר גרוע מהביצוע של בריטני ספירס לגימי מור בטקס הקודם!!!!!! מה היא חשבה לעצמה לשיר כזה שיר בלייב? שיר אלקטרוני? היא נשמעת כמו איזה צפצפת גרוטאה מקוטעת.. יש לה כאלה יכולות שירה עצומות..וזה סתם מעצבן שעכשיו כולם יורדים עליה כי זה בלתי אפשרי לשיר טוב תשיר הזה בלייב היא הייתה צריכה לעזוב את המיקרופון ולעשות ליפסינגין כמו כל אחת אחרת ולתת הופעה מעולה, חבל

אני דווקא אהבתי.

לא אהבת את ההופעה? או רק בגלל איך שהיא שרה כי זה שיר אלקטרוני? אבל הרגת אותי"צפצפת גורטעה מקוטעת" חחחחחחח...

מקנזי1

New member
גמני דווקא כן אהבתי ../images/Emo3.gif

למרות שלאחר שמיעה קפדנית...היא באמת טיפה זייפה בכמה רגעים

gal shameless

New member
../images/Emo45.gif

אחת ההופעות הגרועות שראיתי בשנים האחרונות(ואני לא מגזים).

eboy10

New member
../images/Emo45.gif מסכים בהחלט..

הרבה זמן לא ראיתי הופעה כל כך גרועה לשיר כל כך טוב.. היא גם לא זזה, גם המוזיקה הייתה חזקה יותר מהקול שלה, וגם במעט שהיא שרה היא זייפה. מה שכן - היא נשמעה צרודה, מתאמצת וקצת וחולה.. *ופה הסתיימה ההתפרצות החד-פעמית שלי לפורום הזה* חח אני בכלל לא כזה מעריץ, רק חובב פלוס-מינוס. סתם הזעזוע גרם לי לתהות מה אומרים על זה אחרים.. חח

JoNy Boi

New member
מאכזב שרי לא קיבלה שום פרס.

הכי היה מגיע לה, הרבה יותר מבריטני ספירס לדעתי.

מקנזי1

New member
לדעתי לבריטני הגיע ללא ספק../images/Emo47.gif!

בריטני כבר יותר מעשור בתעשייה ורק עכשיו קיבלה פרס...ועוד לשיר הכי טוב שלה אי פעם [Piece
]....ריהאנה, עם כל הכבוד ויש כבוד, יכלה להתמודד עם TAB [ואכן הייתה מועמדת] בלבד [כי IINSYFA לא בדיוק שלה ודיסטרביה יחסית חדש] ובגלל שTAB ללא ספק מעולה אבל לא הכי טוב ולהיט להיט [לדעתי] אז היא לא זכתה...אני חושב שבטקס הבא שבו דיסטרבייה יהיה מועמד רירי ללא ספק תזכה כי הפעם היא תתמודד עם שיר זוכה
!!!!

למעלה