Viva La Revolucion!

JaboGirl

New member
Viva La Revolucion!

אני והבית"ריה אור אלקס דסקסנו בינינו והגענו למסקנה שקרקע הפורום כשרה(ז"א ממש יבשה) והגיע הזמן למהפכה!!! אי לכך ובהתאם לזאת החלטנו אני ואור להשתלט על הפורום. תתמודדו עם זה. אז ככה, כל יום מעכשיו יהיו פינות חדשות ומעניינות. וכו-לכם תגיבו כמו ילדים טובים. כי שקט הוא רפש! וזה.. אני ואור כתבנו לנו מערכת לסדר החדש של הפורום, לפיכך קבענו עובדות וגייסנו אנשים בלי לשאול. הבמה פתוחה לתגובות/טענות/הצעות וכו'. מי שמתנגד לקחת חלק למרות שנרתם למאמץ, שיודיע ויצרף הסבר מנומק. מי שרוצה לקחת על עצמו פינה, כנ"ל. לכל המצטרף לתנועת המהפכה מובטחות טובות הנאה בלתי מוגבלות. אז ככה זה יילך: יום ראשון- דרור, רצית פינה כבר די הרבה זמן, לא? יש לך הצעה פתוחה.. אתה יצירתי, תחשוב על משהו. יום שני- הבלוג של בישי. אבישג ופיצוליה יחזרו אלינו בפינה חדשה ומרתקת. יום שלישי- משחק, חידון, או משהו בסגנון. אני עוד חושבת על משהו. יום רביעי- הדיון השבועי. חזי ברסי, הבית"רי בטריקו, ההוא שכבר לא מנהל אבל לא מסוגל להפרד מהכחול, חוזר אלינו בפינה שבועית, מרתקת וחופרת במיוחד. יום חמישי- הפינה הנצחית של אסתר שטרית, שירשורשיר, תעלה כמו בכל שבוע. יום שישי- אור אלקס מגיעה אלינו עם הפינה שצפויה להיות הפופולרית ביותר בפורום, השאלון השבועי. יום שבת- שבתון. אלא אם כן המנהל במדים יסכים להחזיר לנו את פינת "הוצא מהקשרו" המהוללת. חג שמח!! תחי המהפכה!

יש לכם מושג באיזה קלות אפשר לסכל את המהפכה?

אני מברך על המהפכה. אני אקח חלק (כפרה עליכם שבחרתם פינה דווקא ביום החופשי שלי...) ולגבי הכחול- אני לא מסוגל להיפרד ממנו גם בדברים אחרים.... אגב, מה דעתכם לפתוח אופנה חדשה בשם "ביתרי על" ציפי ואבישג ידגמנו עקבים ואני טריקו....

JaboGirl

New member
אגב חזי אני עליתי עליך..

ביום שישי שעבר אתה קיללת לי את הנעלים המוזהבות כשלא הסתכלתי, נכון?!? כי אתמול הן נקרעו.. ועזוב שהן נקרעו מה שעצוב זה שהברך שלי עוד מחליפה צבעים מהמעידה

ציפי....

את מכירה את פיית השיניים ? זאת שנותנת לך משאלה על כל פעם שיורדת לך שן... קיצור גיליתי שעל השן שחסרה לי לא קיבלתי משאלה כי זאת הייתה שן בשר(מה שמסביר שלא צמחה לי שן שוב...). השבוע קיבלתי שן חדשה והיות ואני בן אדם הומניטרי ביקשתי זיכוי על המשאלה הקודמת, ובמשאלה שקיבלתי ביקשתי לטובת האנושות כולה שייכחדו הנעליים האלה. כנראה שזה מתחיל להתמשש. אבל חבל...אין לי אפוד זוהר באוטו, ואם אני נוסע איתך באוטו, אז זה יכול לבוא במקום...

אל תשתיקי את אור...

יש לך אולי נעליים של מרוקאיות בת 98 שמתאימים לבגדים המנומרים שלך, אבל זה לא אומר שיש לך זכות להשתיק את בת בריתי והמרוקאית בטרנינג - אור אלקס.

בישי89

New member
חזי שתוק

על עיניין המנומר כבר ניתן לציפי חנינה ולא מדברים על זה יותר.... הנעליים.... עוד אפשר לעשות מזה משהו ואל תשתיק את אהובת ליבי ציפי!

חנינה ?

אין איזה חוק כמו נגד יגאל עמיר ? אין חנינה לרוצחי ראש ממשלה ולובשי מנומר ?

בישי89

New member
../images/Emo6.gif

אני עובדת על חוק שכזה אבל ציפי היא מעל כל החוקים, היא בדרגה אחת מתחת לאלוקים אז מותר לה

בישי89

New member
ציפ, אם כל הכבוד... ויש הרבה...

אמא היא אלוהים
ואמא מעל כולם, אפילו מעלייך

בישי89

New member
../images/Emo6.gif אמא'שלי הכי קשורה שבעולם |ערס|

צריך להמציא אייקון לערסים.....

JaboGirl

New member
../images/Emo41.gifבמסגרת המהפכה החוקתית בפורום../images/Emo41.gif

ניתנה לכל משתמש הזכות לחירות הכתיבה עפ"י מצפונו, כל עוד אינה פוגעת בכבודו של משתמש אחר בפורום ו/או נוגדת את החוק ו'או סותרת את ערכי תנועת המהפכה. ואחרי שהבהרתי את זה, אלך לי לישון. יש לי מחר על הבוקר מתכונת באזרחות.

למעלה