Viva La France!

Liron1005

New member
Viva La France! ../images/Emo47.gif

שלום כולם, נחתתי אתמול אחה"צ בפריז הקסומה והרומנטית ושאר הקיצ' של ילדות בנות 14, אבל זה לא סתם. יש משהו בעיר הזו!
החתונה של חברה שלי מתקיימת היום בערב ועדיין לא ראינו אותה אז אני ממש ממש מתרגשת לקראת הרגע... מצד אחד כיף לי, אבל מצד שני בראשון אחרי הצהריים אני כבר אהיה בבית.
באסה. זהו, מקווה שתסתדרו בלעדיי
אני לא יודעת אם ייצא לי לקפוץ לכאן שוב וגם עכשיו אין לי ממש זמן, אני בבית של אחות של הכלה, אז חשבתי לקפוץ לכאן שניונת. שמינע (את יודעת שלא נעים לי לקרוא לך ככה? זה לא בסדר), תתחדשי על המיטה הזוגית. שיבולת, או שמא עליי לומר יוכבד, אחרי שהכרזת עליי מלחמה קבל עם ועדה
, אנא בחיבאק יא חמרה....
מלאכית - אני יכולה להטרידך במסרים? יש לי שלל הצעות מגונות...
ורביא, אתה באמת צודק, לקנות לאבא משהו שיש בו חריטה של "אהבה" זה קיצ' במיוחד לבנים, DAMN!!! אני מקדישה לך שיר -רביא- גם רוק וגם מתאים לך במצב של היום, אחרי פדיחת החריטה, או שלא....
http://www.youtube.com/watch?v=dYeGw-bo430 כאן מסתיימת חפירתי הצנועה.

זיתרענן

New member
גם אני לא מרגיש בנוח לקרוא לה ככה

תהני לך שם. ו.. תביאי מתנות. אמממ, פעם היתה אמונה עממית שאין שם מקלחות בבתים. אזזז יש שם מקלחות בבתים?

בדיוק אמרתי לעצמי

שחסרות לי ההודעות שלך
ולירון מאמי את בת לא דברתי על בנות!!! ואם כבר הזכרת את זה תדעו לכם שזה עזר מאוד!!!!!! עד להודעה הזו הייתי קמה בבוקר ורואה לפחות 3 מסרים חדשים מניקים שונים ומאז אפילו אחד לא ראיתי תשמעו בנים חשבתי שיכולת ההבנה שלכם היא קצת בעייתית כנראה בכל זאת יש לכם משו....
קיצר תהני לירון (אגב, אינלי שם חיבה בשבילך
)

למעלה