Vitaolgy

Jagged chaos

New member
Vitaolgy

אחחח איזה אלבום
מגיע לו שרשור... האלבום הכי מרגש ומלנכולי של פרל ג'ם... שאגב, היה האלבום היחיד של פרל ג'ם שהיה מועמד ל"best album of the year" בגראמי...בסופו של דבר הוא לא זכה, הפסיד ל-Jagged little pill של אלאניס מוריסט (שזה אלבום בנזונה אגב..). טוב לענות
: שיר אהוב מ-Vitalogy: שיר הכי פחות אהוב: מ-1 עד 10, כמה תתנו ל-immortality: my immortality או Better man: בחבילה הכוללת, יש אלבום יותר דיכאוני מ'ויטלוגי' לפרל לדעתכם: מה דעתכם על stupid mop: איזה מקום הייתם נותנים לאלבום בכל האלבומים שאתם אוהבים: איזה מקום מבין כל אלבומי פרל ג'ם: (וככה בלי קשר) איזה מקום הייתם נותנים ל-Ten: יאללה לענות

אני רוצה...

שיר אהוב מ-Vitalogy: Tremor Christ... הוא כל כך מרגש אותי, והמילים כל כך יפות שיר הכי פחות אהוב: הייתי אומרת pry to, אבל זה לא בדיוק שיר, אז Not for You מ-1 עד 10, כמה תתנו ל-immortality: 10
my immortality או Better man: immortality בחבילה הכוללת, יש אלבום יותר דיכאוני מ'ויטלוגי' לפרל לדעתכם: ממה ששמעתי לא, אבל שמעתי רק את טן, וויאס, שמעתי גם את נו קוד, אבל רק פעם אחת, אז אני לא יכולה לשפוט עדיין מה דעתכם על stupid mop: אחד הקטעים המקוריים והמיוחדים ששמעתי איזה מקום הייתם נותנים לאלבום בכל האלבומים שאתם אוהבים: אחד הגבוהים איזה מקום מבין כל אלבומי פרל ג'ם: ראשון, אני בטוחה שרובכם לא תסיכמו איתי בקשר לזה, אבל הכי התחברתי אליו מכל האלבומים (וככה בלי קשר) איזה מקום הייתם נותנים ל-Ten: 3

Jagged chaos

New member
עכשיו שיש כבר תגובה...

אפשר להגיב לעצמי...
שיר אהוב מ-Vitalogy: נאטינגמאן, אימורטליטי שיר הכי פחות אהוב: פריי טו.... מ-1 עד 10, כמה תתנו ל-immortality: עשר...
immortality או Better man: אימורטליטי... בחבילה הכוללת, יש אלבום יותר דיכאוני מ'ויטלוגי' לפרל לדעתכם: נופ
הכי דיכי מה דעתכם על stupid mop: משהו לטריפ... איזה מקום הייתם נותנים לאלבום בכל האלבומים שאתם אוהבים: איפשהו ב-25...(שומע מלא מיוזיק...ויטולגי יכול להיות גאה
) איזה מקום מבין כל אלבומי פרל ג'ם: שני... (וככה בלי קשר) איזה מקום הייתם נותנים ל-Ten: ראשון...

nothingman1

New member
אלבום ענק

שיר אהוב מ-Vitalogy: סובב את העיגול השחור/ לא בשבילך/ אל-מוות שיר הכי פחות אהוב: היי פוקסימופהנדלמאמא דטס מי מ-1 עד 10, כמה תתנו ל-immortality: תשע וחצי my immortality או Better man: אימורטליטי בחבילה הכוללת, יש אלבום יותר דיכאוני מ'ויטלוגי' לפרל לדעתכם: לא מה דעתכם על stupid mop: גאוני מבחינה רעיונית, אבל לא כיף לשמוע אותו איזה מקום הייתם נותנים לאלבום בכל האלבומים שאתם אוהבים: בסביבות ה18 איזה מקום מבין כל אלבומי פרל ג'ם: לא יכול להחליט (וככה בלי קשר) איזה מקום הייתם נותנים ל-Ten: לא יכול להחליט

Liorking

New member
לא מת עליו

האלבום מפמפס פה, הוא לא מצליח להעביר לי את תחושת הדיכאון כמו In Utero. הרבה שירים הם סתמיים (Last Exit, Satan's Bed, Whipping), אין סולואים, בהחלט לא משהו להתחיל איתו את ההיכרות עם Pearl Jam (להתחיל אחרי Ten, כמובן). מה שמציל את האלבום זה 6 השירים הגדולים: Better Man, Corduroy, Immortality, Nothingman, Not For You, Spin the Black Circle שיר אהוב: Better Man שיר הכי פחות אהוב: Stupid Mop Immortality: 10 Better Man מנצח האלבומים של פרגל ג'ם שאני מכיר הם Ten, Vs, Vitalogy, Pearl Jam. השניים הראשונים והיותר גראנג'יים לא ממש מדכאים, אז אני עדיין לא יודע. דעתי על Stupid Mop: שונא את זה מבין האלבומים שאני מכיר: מקום 3 Ten מקבל מקום ראשון

Liorking

New member
תיקון קטן

מקום 3 מבין האלבומים של פרל ג'ם שאני מכיר (אחרי Ten, VS). מבין כל האלבומים שאני מכיר: לא ממש גבוה

חחח

שיר אהוב מ-Vitalogy:לא מכירה אותו ממש שיר הכי פחות אהוב:כנ"ל מ-1 עד 10, כמה תתנו ל-immortality:אההה my immortality או Better man:אני מכירה את בטר מן אז בטר מן בחבילה הכוללת, יש אלבום יותר דיכאוני מ'ויטלוגי' לפרל לדעתכם:אההה מה דעתכם על stupid mop:נשמע שיר מוזר.. איזה מקום הייתם נותנים לאלבום בכל האלבומים שאתם אוהבים:חח אני לא מכירה תשאר חוץ מVS. וTEN ועוד כמה שירים פה ושם איזה מקום מבין כל אלבומי פרל ג'ם:3 כי ככה אומרים (וככה בלי קשר) איזה מקום הייתם נותנים לטן: 1 כמובן אל תסקלו אותי, אני יוריד אותו בקרובD:

הוד11

New member
אני עונה

שיר אהוב מ-Vitalogy: לסט אקזיט שיר הכי פחות אהוב: פריי טו מ-1 עד 10, כמה תתנו ל-immortality: 10 my immortality או Better man: אימורטליתי בחבילה הכוללת, יש אלבום יותר דיכאוני מ'ויטלוגי' לפרל לדעתכם: לא מה דעתכם על stupid mop: אם הכוונה היא להיי פוקסי אז זה הזוי בצורה גאונית איזה מקום הייתם נותנים לאלבום בכל האלבומים שאתם אוהבים: 5 איזה מקום מבין כל אלבומי פרל ג'ם:2 (וככה בלי קשר) איזה מקום הייתם נותנים ל-Ten:3

one pearl

New member
אלבום חזק

שיר אהוב מ-Vitalogy: Nothingman שיר הכי פחות אהוב: Last Exit מ-1 עד 10, כמה תתנו ל-immortality: 9 my immortality או Better man: זו שאלה ממש קשה!!! אני משארת ש immortality בחבילה הכוללת, יש אלבום יותר דיכאוני מ'ויטלוגי' לפרל לדעתכם: פרל גאם דיכאוניים?! אף פעם לא שמעתי משהו מטופש כזה...חחח מה דעתכם על stupid mop: סביר איזה מקום הייתם נותנים לאלבום בכל האלבומים שאתם אוהבים: עד עכשיו חשבתי שלא ממש גבוה, אבל עכשיו כשאני חושבת, הוא בין הראשונים...שני או שלישי איזה מקום מבין כל אלבומי פרל ג'ם: (וככה בלי קשר) איזה מקום הייתם נותנים ל-Ten:

למעלה