vitamale - מישהי יודעת לספר על זה?

vitamale - מישהי יודעת לספר על זה?

האם יש כאן בנות שבני זוגם נטלו/נוטלים ויטהמייל (vitamale)?
אני אשמח לשמוע חוות דעת שלכן - האם היה שיפור? תוך כמה זמן? האם היה שיפור במורפולוגיה?

מתוקית75

New member
אני!

כלומר בן זוגי.

נטל ויטמייל פעמיים -
פעם אחת לפני הלידה של בתי הבכורה. מורפולוגיה היתה 2% ובבדיקה כעבור שלושה חודשים של נטילת ויטמייל השתפר ל 5% (אבל לכי תדעי אם יש קשר).
לפני כמה חודשים חזר שוב ליטול ויטמייל וכעבור חודשיים נכנסתי להריון ספונטני בדרך נס.

אני באמת לא יודעת להגיד לך אם קשור....

אגב, יש לי חברה שבעלה שיפר מורפולוגיה מ 4% ל 8% בזכות שינוי תזונתי + ויטמייל.

אני חושבת שלא מזיק... אבל זה די יקר (1000 ש"ח לשלוש חבילות שמספיקות לשלושה חודשים).

מתוקית75

New member
לא היו תופעות כלל אבל אני מדגישה -

שאינני יודעת האם השינוי במורפולוגיה הוא מזה או שבכלל קרה כי יש תנודות כשבודקים מורפולוגיה מפעם לפעם.
סה"כ נראה לי שכדאי לקחת אבל לא לבנות על זה יותר מידי.
לא ידעתי שבר חווה ממליץ על זה. האמת שעד כה לא שמעתי המלצה מרופא על זה.

כן המליצו לנו במרפאה של בר חוה

אבל יש גם הרבה מאד מחקרים היום שמראים שנטילת תוספים לא רק שלא עוזרת בהרבה מקרים אלא גם יש עלייה בסיכון לסרטן. הנה דוגמא:

http://www.theatlantic.com/health/a...th-why-we-think-we-need-supplements/277947/?1

On October 10, 2011, researchers from the University of Minnesota found that women who took supplemental multivitamins died at rates higher than those who didn't. Two days later, researchers from the Cleveland Clinic found that men who took vitamin E had an increased risk of prostate cancer. "

Taking vitamins instead of consuming them naturally as part of a balanced diet is harmful to one's health...

black cherry1

New member
בעלי לקח

ואכן נצפה שיפור. הוא לא לקח לפי ההוראות [אלא פחות מהכמות] מרוב ייאוש היינו סקפטיים ולכן נראה שיפור רק כעבור כחצי שנה . אכן נצפו שינויים לטובה בכל המדדים כולל מורפולגיה.
בהצלחה!

חמדיה10

New member
איך ניתן להשיג ?

בנות יקרות,
האם זו תרופה / תוסף ?
אשמח לקבל מידע כיצד ניתן להשיג את הדבר המבטיח הזה - האם נידרש מרשם ?

תודה רבה ובהצלחה לכל בנות מחלקת זרע!

שושונלה

New member
אפשר להזמין מחו"ל משהו דומה במחיר זול

בהרבה.

באתר של ויטמייל לא רשומים המינונים של מה שיש בו, רק השמות של הויטמינים - אם במקרה למישהי יש בקבוק ויש עליו פירוט של הכמויות, אשמח מאוד לדעת.

בכל מקרה הנה מוצר שיש בו את כל מה שיש בויטמייל (שוב, לא יודעת לגבי מינונים) חוץ ממשהו אחד (ציסטאין) ועוד כמה דברים נוספים. העלות לחודש היא פחות משישים ש"ח.

http://www.iherb.com/dream-quest-nu...ity-support-60-veggie-caps/17635?rcode=mum180

גילוי נאות - בזמנו הזמנתי את הגרסא הנשית שלהם והכדורים היו פשוט בלתי נסבלים לבליעה - לא זוכרת כבר למה בדיוק אז הפסקתי להשתמש. אבל אולי אלה של הגברים הם אחרת.

ורד

למעלה