Visual Studio .NET

Shadow85

New member
Visual Studio .NET

אהלן אנשים הורדתי Visual Studio .NET Enterprise Architect Edition. הבעיה שלי היא שאין לי מושג כמה דיסקים אמורים להיות בחבילה, ומה יש בכל אחד. יצא לי שהורדתי אותו דיסק פעמיים (מספר דיסק), אבל כל אחד מהם, לכאורה, מכיל דברים שונים. עוד דבר מוזר הוא שחלק מהדיסקים (שניים מהם) לוקחים בסביבות 35 מגה, דבר שלא נראה לי יותר מדי הגיוני. יש לכם מושג??? יכולים לעזור?? כל דבר... תודה.

Zeliran

New member
....

בגרסאת ה Enterprise Architect יש בסך הכל 5 דיסקים, שלמעשה רק 3 מתוכם שייכים להתקנת ה Visual Studio .NET הדיסק הראשון (prequesits או משהו כזה..) מיועד להתקנת כל מיני רכיבים שאתה זקוק להם על מנת לפתח בסביבת הדוט נט (.net framework sdk, frontpage server extensions ועוד..) הדיסק החמישי מכיל בתוכו כל מיני "בונוסים" ותוכנות נלוות, אבל אין בו צורך אם ברצונך רק להתקין את ה vs.net בעיקרון אתה זקוק ל 3 דיסקים אבל ידוע לי על הפצות לא ממש חוקיות שיש צורך רק ב 2 דיסקים להתקנת ה vs.net וזאת מאחר שבגרסאה המקורית באמת לא כל הדיסקים מלאים וחלקם מכילים 130 מגה וכו'... ובכל מקרה, תמיד יש את הגרסאות החינמות האלו שמייקרוסופת שחררה לא ממזמן..

למעלה