visual studio.net

demultiplexer

New member
visual studio.net

אם אני מתקין ויזואל סטודיו.נט האם אפשר יהיה לעבוד איתו גם בתכנות רגיל לא .נט ?

HaRmosh

New member
אם אתה מתכוון לתכנות

++C רגיל, אז לא הייתי ממליץ לך עליו. מייקרוסופט עשו שם עבודה די מסריחה בקטע הזה, ככה שעדיף לך למצוא קומפיילר ספציפי ל-C++ שאינו חלק מהסטודיו.

annefan

New member
מאיפה הבאת את זה??

הקומפיילר שלהם ל-++C מעולה. הסביבה, בהגדרות הבסיסיות שלה, שונה קצת מ-VC6, אבל אפשר או להתרגל או לשנות.

HaRmosh

New member
הבאתי את זה

מהנסיון לעבוד עם ה-++managed c המחורבן שלהם. זאת דעתי וזאת סה"כ המלצה כדי לחסוך כאב ראש לבחור. VS7 לא ממש נכתב בראש של c++, אלא יותר מתאים לשפות .net כמו c# או vb.net, ומרגישים את זה בנוחות העבודה.

annefan

New member
אני לא מסכים אתך

לא עבדתי עם ה-managed שלהם. כן עבדתי עם ++C, והסביבה מצוינת.

annefan

New member
זה לא ה-managed

מבלי להיכנס חמערכת היחסים הסבוכה בין ++C ל-managed, שאני לא לגמרי מכיר, יש את שניהם. כשאתה יוצר פרוייקט חדש, יש לך: NET. (זה ה-managed), וכל הסוגים הישנים (MFC, ATL, Win32, General). בכל האחרונים זה לא managed, זה ++C סטנדרטי מאוד מאוד.

DadleFish

New member
גם אתה טועה

++Managed C בסה"כ אומר שהתוכנה שלך משתמשת ב-CLR, ורצה ב-VM, והיא איטית ומחורבנת כמו כל שפה בסגנון הזה - אבל הסינטקס שלה הוא ++C. במילים אחרות, לוקחים את כל החסרונות של ++C ומעמיסים עליהם את חוסר היעילות של $C ושל JAVA. אידיאלי. בכל אופן, אתה יכול לכתוב תוכנות שלמות ב-++C וגם באסמבלי אם בא לך דרך VS.NET.

DadleFish

New member
אתה טועה ומטעה

1. CL בגרסה של VS.NET עדיף בעשרות מונים על אחיו הצעיר מ-6. CL החדש הוא אחד הקומפיילרים הכי קרובים לסטנדרט, ואילו זה מ-6 מלא בשטויות ש-$M הכניסו בזמנו, וחסרים לו המון דברים (בעיקר כמובן בהתייחס ל-TEMPLATES) 2. VS.NET נוח ומהיר יותר מ-VS6, נקודה. בלי קשר ל-#C ול-VB.NET או ל- ++Managed C (שהוא אגב רעיון גרוע מעין כמוהו) - מדובר בסביבת הפיתוח מספר אחת בעולם לכל פלטפורמה שהיא.

למעלה