Visions of Atlantis מישהו מכיר את הלהקה ויכול לספר עליה?
T The Young Amyrlin New member 9/5/06 #2 בהחלט להקת פאוור מעולה מאוסטריה עם סולן וסולנית אופראית (הקול שלה טיפה מעצבן אבל לא כזה נורא). הם הוציאו שני אלבומים: Cast Away ו- Eternal Endless Infinity. המלצות לשירים: Cast Away Lost Realm of Fantasy Seduced Like Magic Last Shut of Your Eyes
בהחלט להקת פאוור מעולה מאוסטריה עם סולן וסולנית אופראית (הקול שלה טיפה מעצבן אבל לא כזה נורא). הם הוציאו שני אלבומים: Cast Away ו- Eternal Endless Infinity. המלצות לשירים: Cast Away Lost Realm of Fantasy Seduced Like Magic Last Shut of Your Eyes
F fuertecito New member 9/5/06 #3 תודה! הם באמת מעולים. נתנו לי לשמוע אותם בחנות וישר קניתי פשוט אף פעם לא שמעתי עליהם.
M Musta Susi New member 9/5/06 #4 הם מזכירים מעט את Extinct Tradition או שזה הפוך אם כבר... אולי בגלל השילוב בין הזמר לזמרת.
F fuertecito New member 9/5/06 #5 לא מכיר אותם הם פאוור/מטאל אופרה כמו Visions Of Atlantis ונייטוויש?
M Musta Susi New member 9/5/06 #6 דומה לא יודע מה ההגדרה שלהם כי הם לא מופיעים בMetal Archives ואין כזה דבר "פאוור". הקו הנטוי מיותר...
דומה לא יודע מה ההגדרה שלהם כי הם לא מופיעים בMetal Archives ואין כזה דבר "פאוור". הקו הנטוי מיותר...
G genz New member 9/5/06 #9 אתה מתבלבל פולק זה לא סוג של מטאל. יש פולק שהוא פשוט פולק, כמו שיש גות' שהוא פשוט גות', אבל אין פאוור שהוא פשוט פאוור.
אתה מתבלבל פולק זה לא סוג של מטאל. יש פולק שהוא פשוט פולק, כמו שיש גות' שהוא פשוט גות', אבל אין פאוור שהוא פשוט פאוור.
G genz New member 10/5/06 #13 אתה יודע... מי שזה לא יהיה שעשה את השיר נושא המקורי, הוא נותן שם סולו טאפינג שלא היה מבייש את מלמסטין...
אתה יודע... מי שזה לא יהיה שעשה את השיר נושא המקורי, הוא נותן שם סולו טאפינג שלא היה מבייש את מלמסטין...
D DanieLushka New member 10/5/06 #18 אז זו לא רק אני?! אני לא היחידה שאוהבת את שיר הפתיחה? XD אחלה גיטרות מה אני אעשה}: