VIQ (Very Important Question)

VIQ (Very Important Question) ../images/Emo6.gif

לצערי הרב, נזכרתי מאחור מידי לקנות את Heathen Chemistry הגאוני. אני הולכת לתומי לחנות הדיסקים בקניון ושואלת אם אפשר להזמין את הדיסק, ומה אומרים לי?! שלא מייבאים אתוו לחנויות! (WTF?!) אם למישהו יש הסבר, או שהוא יודע איפה אני משיגה את הדיסק מוזמן להגיב! תודה :]

sok777

New member
../images/Emo2.gif

מה?? לא יכול להיות
האמת, ראיתי שהוא לא נמצא במדפים בכל החנויות שהייתי של דיסקים אבל גם אחרים לא היו אז חשבתי שחסר.. עכשיו כשאני מחפש לך באינטרנט בעברית אני רואה שב'תו השמיני' אין וב'אוזן השלישית' אין וב'מיתוס' יש אבל "לא ניתן לבצע רכישה" וב'מוזיקה נטו' זה קיים אך זה לא במלאי אז הם צדקו. הם כנראה באמת לא מייבאים את זה לארץ יותר.. אולי זה לא היה רווחי. מה שבטוח הם ייבאו פעם. אממ.. דרכים לקנות? או בחנויות בחו"ל או דרך אתרי אינטרנט. בנוסף את יכולה לבקש להזמין מחו"ל דרך האוזן השלישית או התו השמיני.. מצאתי לך כמה כתובות לקניה באינטרנט.. תבדקי אם יש משלוח עד הארץ.. כתובת ראשונה - אנגלית כתובת שניה - אנגלית [אתר רשמי] כתובת שלישית - אנגלית [לא הצלחתי להעלות את הכתובת הישירה לכן פשוט כתבי בחיפוש בצד Oasis או Heathen Chemistry ואז יהיה לך את האלבום] אם אלו לא טובים, חפשי בEbay. תמיד מוצאים שם.. [יד שניה או ראשונה]. בהצלחה! סער

RoySupernova

New member
כן גם לי הייתה אותה בעיה..

ובאמת HC זה האלבום שהכי נדיר למצוא בחנויות בארץ.. הוא היחיד שחסר לי.. נראה לי שפעם ראיתי אותו בחנות בשדה התעופה אבל אז לא היה לי את דפנטלי מייבי ומורנינג גלורי ואבא שלי אמר לי שיותר משניים זה מוגזם אז כמובן לקחתי את שני אלה (ד"א היה די זול בחנות הזאתי..) יכול להיות שהוא האלבום של אואזיס שהרוויח הכי מעט, אבל האמתי שאני בכלל לא בטוח שהוא הרוויח כל כך מעט מ- נגיד Sotsog, The Masterplan או Familiar To Millions.. עוד שבוע אני טס אז כדאי לי לזכור לחפש אותו..

sok777

New member
רועי,

תזכור לחפש אותו! אתה יכול לקנות גם לה, אם זה יסתדר ביניכם כמובן. חוץ מזה, לפי מה שהבנתי הוא מכר יותר ממיליון עותקים אז אני מניח שהוא הרוויח לא רע, כנראה בארץ לא הלך לו טוב.

RoySupernova

New member
בעיקרון אני יכול לקנות לך

אם היה לי איזשהו מושג איך להעביר לך.. יש הצעות לרעיונות למישהו? ואת בכלל רוצה?

:)

טנק יו וורי מאץ' על ההצעה! אני ממש מעריכה את זה :) אבל, עזוב, אתה לא צריך! אני אזמין מהאינטרנט כבר.. ובכלל, אם יהיה שם אחד, מה תעשה P:

RoySupernova

New member
חח במצב כזה זהבאמת מה שאני אעשה אבל

בכל זאת, אם יהיו שניים אני יוכל לקנות לך ונסדר משהו.. לא נראה לי שזה יהיה בעיה..

RoySupernova

New member
ומקסימום

יהיה לי שני HC.. חח ואני בטח יוכל למכור את זה עדיין יותר זול מבשאר החנויות כי החנות שבשדה תעופה ממש זולה..

:) סבבה

תודה רבה לך! כן, החנות בשדה"ת ממש זולה. למרות שאני עדיין בספק אם יהיה שם בכלל ת'דיסק הזה. :( אז אממ.. תהנה! לאן אתה טס בכלל? P:

RoySupernova

New member
אהא..

אחלה זיכרון.. אני נוסע בראשון בצהריים ה- 20 וחוזר בחמישי ה- 24 לא יודע באיזה שעה.. אני דווקא אופטימי שיהיה.. טוב פשוט נראה.. חח והאמתי שעכשיו גם נזכרתי שאת The Masterplan אין לי.. אז אני אנצל את ההזדמנות ואקנה גם אותו..

sok777

New member
תקנה שם את כל המלאי אם יהיה

ותייבא לארץ [איפה שאין]. אתה תעשה כסף.. [עצה, תמכור ב10-20 שקל יותר ממה שעולה שם אם זה עד כדי כך זול] אתה טס עוד 5 ימים, כה?

למעלה