VIPPER בריחה
3 3 שרונית New member 19/6/07 #2 התחלתי עכשיו , יש לי מסטיק? , בגדים, בקבוק, השתמשתי בו בחלון והוא נעלם... יש לי סיסמא מתחת לספספל אבל אני כל הזמן "מתה" ....
התחלתי עכשיו , יש לי מסטיק? , בגדים, בקבוק, השתמשתי בו בחלון והוא נעלם... יש לי סיסמא מתחת לספספל אבל אני כל הזמן "מתה" ....
I ilanama1 New member 19/6/07 #5 זה לא מסטיק זאת מטבע קליק על השעון בצד ימין של ה-3 ויש שם קוד ונופעל עוד מטבע הדליקי את המנורה למעלה ואז לכי לחלון נקי אותו עם הבקבוק ויש שם עוד קוד עד כאן הגעתי
זה לא מסטיק זאת מטבע קליק על השעון בצד ימין של ה-3 ויש שם קוד ונופעל עוד מטבע הדליקי את המנורה למעלה ואז לכי לחלון נקי אותו עם הבקבוק ויש שם עוד קוד עד כאן הגעתי
ש שיפ1 New member 19/6/07 #7 את המטבעות צריך להכניס לפצצת הזמן. אבל איפה לוחצים להדליק ת'מנורה? לא מצליחה... וגם לא הצלחתי למצוא מטבע שלישית ליד המפה...
את המטבעות צריך להכניס לפצצת הזמן. אבל איפה לוחצים להדליק ת'מנורה? לא מצליחה... וגם לא הצלחתי למצוא מטבע שלישית ליד המפה...
I ilanama1 New member 20/6/07 #8 על הריצפה ליד המפה צריך להכניס את כל הסיסמאות לפי הסדר 5 במספר גם אם מתפוצצים כאילו ככה בנוי המשחק