Violet Vision - Pale Void לאן נעלמו החבר'ה המוכשרים האלה ?!
T TRANCE ADDICT New member 17/12/06 #2 קטע מדהים...אין מילים... ובנוגע לשאלה שלך,לאחר שיחה שלי עם יונתן דגן (חצי ההרכב ויולט ויז'ן),הוא אמר לי שהם כבר סיימו את האלבום ה-3 והם רק מחפשים את הלייבל שבו הם ישחררו את האלבום. חיכינו עד עכשיו,אז נסבול ונחכה עוד קצת. יש למה לצפות זה בטוח...
קטע מדהים...אין מילים... ובנוגע לשאלה שלך,לאחר שיחה שלי עם יונתן דגן (חצי ההרכב ויולט ויז'ן),הוא אמר לי שהם כבר סיימו את האלבום ה-3 והם רק מחפשים את הלייבל שבו הם ישחררו את האלבום. חיכינו עד עכשיו,אז נסבול ונחכה עוד קצת. יש למה לצפות זה בטוח...
T TRANCE ADDICT New member 17/12/06 #5 חחח אתה חמוד אתה... 15) Principles Of Flight - Shivering At The Sound אשכרה סיימון...קטע אגדי... בכלל האלבום הזה לפי דעתי לוקח את התואר הנחשק ''אלבום השנה''
חחח אתה חמוד אתה... 15) Principles Of Flight - Shivering At The Sound אשכרה סיימון...קטע אגדי... בכלל האלבום הזה לפי דעתי לוקח את התואר הנחשק ''אלבום השנה''
R ReiKo New member 17/12/06 #6 אם על אלבומים טובים עסקינן עוד אלבום לפנים: Audialize - Starship Earth
M misteranderson New member 18/12/06 #7 ווי... בדיוק היום התוודתי לרמיקס המגניב הזה... infected mushroom - deeply disturbed (violet vision remix) ואז אני נכנס לפורום ורואה את ההודעה הזו...
ווי... בדיוק היום התוודתי לרמיקס המגניב הזה... infected mushroom - deeply disturbed (violet vision remix) ואז אני נכנס לפורום ורואה את ההודעה הזו...