viewers choise award (מVMA)

14מתן

New member
אם היא תנצח את סיארה אז נשאר

רק אחד ואם ידפקו לנו איזה מאריה קארי או גוון אז לא נראה לי שזה יקרה חחחח למשל גרין דיי פתאום היו ביום האחרון וניצחו ואז הם עלו לקטגוריה...
אבל זה כבר
לא ?

14מתן

New member
שוב קלי ניצחה ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif אבל../images/Emo41.gif

הפעם היא נגד מאריה קארי עם we belong together
הפעם באמת שאין סיכוי
כנסו ותצביע

יא שרדה יפה עד עכשיו ../images/Emo7.gif

ועכשיו זה טיים טו סי גודביי דהבר היחיד שיכול להיות טוב מהקטע שתקעו אותה ביחד עם מאריה, זה שככה לפחות נדע מה הסיכויים של קלי מולה במועדמות של הפופ

OneBiteStand

New member
תפסיקו להיות שליליים ותצביעו!!!

היי! פעם ראשונה שאני בפורום הזה- אני בפורום האמריקאי שלה משבוע שעבר- (אני מכירה את המוזיקה שלה רק איזה שבועיים)- ואני ממש שמחתי לגלות שיש לה פורום גם בארץ... (כי בחכמתי הרבה אפילו לא בדקתי- ישר חיפשתי את הכי מוכר שלה- ושם הם מצביעים כל הלילה- אצלם עכשיו 6 בבוקר ויש אנשים שלא ישנו בשביל זה)- ואצלנו השעה נוחה ויש עוש שעתיים וחצי- אז בואו נראה להם מה זה ונצביע וניתן לקלי את הכבוד להגיד "ניצחתי את מריה- ועוד בדעת קהל" (בראיון לגבי המועמדויות היא אמרה שהיא תהיה גאה אפילו להגיד "הפסדתי למריה קארי"... אני בעד שניתן לה יותר מזה) ונראה מציגות של הישראלים (לפי הפורומים של מריה- יש נציגות לא קטנה של המעריצים הישראלים שלה שמצביעים כל הזמן)- אז בואו נעשה את זה!

OneBiteStand

New member
ה VMA- יש עוד זמן- בואו מעשה את זה!

יש עוד שעתיים וחצי בערך- בואו נדאג שקלי תקבל את המועמדות שכל כך מגיעה לה!

14מתן

New member
אופס, סליחה ../images/Emo10.gif וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מצביע עכשיו בנתיים היא נצחה כל השבוע אף קליפ שעלה לא באמת ניצח כל השבוע, רק ביום האחרון או היומיים האחרונים

OneBiteStand

New member
דנקה :p

חח..תודה- וסליחה על הכניסה לפורום עם ההודעה המאוד "דרמטית" עם ההצבעות- פשוט ההודעה הראשונה שקראתי בפורום הייתה ש"עכשיו שזאת מריה ואין סיכוי" וזה קצת קומם אותי אחרי הצבעה רצופה בלילה (חח.. פעם ראשונה בהצבעתי למשהו- והצבעתי איזה 500 פעמים- בדרך כלל לא מזיזים לי דברים כאלה :S)

למעלה