video eeg

דפנה03

New member
video eeg

שלום לכם, ביתי היתה אמורה היום לעבור את הבדיקה בבי"ח. הגענו לבי"ח עם טופס אשפוז, והילדה חוברה למכשיר (בעלי הנסיון יודעישם שזה לוקח שעה..) ואחרי חצי שעה התברר שהטופס מאשר עלות 3 ימי אשפוז ולא 5 ימים כפי שבי"ח רוצה. ולכן הילדה נותקה מהמכשיר ונשלחנו הביתה. האם למשהו יש נסיון בענין? האם יש מקום להלחם בקופ"ח כללית שאמורה לאשר הבדיקה? דפנה.

חייםלוי

Member
מנהל
שרונה עברה את התהליך הזה לא מזמן

אני מקווה שהיא תיכנס ותגיב. לדעתי כדאי להילחם עפ קופ"ח על זה כי זה אמור להיות באמת 5 ימים. היתה עוד מישהו בפורום (כבר עזבה) שעברה את הבדיקה וזה נמשך 5 ימים.

אני לא מבינה

אם הטופס הוא לשלושה ימי אישפוז, למה לא לאשפז, כשהילדה ממילא מחוברת למכשיר, ואז לדאוג להרחבת הטופס 17 לעוד יומיים? זה ממש לא לעניין. הרי יש לכם טופס 17 לשלושה ימי אישפוז.. אני לא הייתי מוותרת. יש פה כמה הורים עם ניסיון של מאבקים בכללית, אני מקווה שהם יבואו וייעצו לך. בהצלחה.

ruthty

New member
בוקר טוב לך

לי קרה דבר כזה בתל השומר לפי דעתי אל תותרי אני ותרתי מהר

בצענו בדיקה זהה לבתי אך היה צורך ..

בשלושה ימים בלבד לא יותר, אני לא מבין מדוע בית החולים דורש חמישה ימים. שלושה ימים זה מעל ומעבר למה שצריך כדי לקבל מספיק מידע תלחמי בהם ותדרשי לקבל את הבדיקה בשלושה ימים במקרה זה קופת החולים צודקת (ולי יש בטן מלאה על קופ"ח האמיני לי) לצערי אצל בתי הנתונים שנאספו אספיקו לאחר 24 שעות ושוחררנו כבר עם תוצאות (בית חולים רמב"מ) אז לא לוותר ולהלחם בבית החולים לא יתכן שינתקו אתכם מהמכשיר בגלל שהם רוצים 5 ימים יש תקדימים ש - 3 ימים בהחלט מספיקים בהצלחה !!! רפי

שרונמר

New member
שלום דפנה

לפני שבועיים היינו בוידאו אי אי ג'י למשך 8 ימים. בהפניה מקופת חןלום מכבי נכתב שהגענו לאשפוז כללי לפי ימים. בכלל לא היתה הגבלה בימים, לא מבינה מה קורה בקופת חולים כללית. מדוע הם נותנים רק לשלושה ימים??? ואם אין מספיק מידע בזמן כזה??? אצלנו רק ביום החמישי היה התקף ארוך, שהפך לסטטוס אפילפטי. למה הסכמת ללכת הביתה? באיזה בית חולים שולחים הביתה אחרי שהילדה סבלה את כל תהליך הדבקת האלקטרודות??? למה ויתרתם? אתם חייבים להלחם בקופת חולים. תבקשו אישור לחמישה ימים לפחות. בהצלחה שרונה

דפנה03

New member
תודה לכל המגיבים

ע"פ הבנתי יש מלחמה בין קופ"ח כללית לבי"ח אסף הרופא על משמעות עלות הבדיקה. בי"ח טוען שהעלות שווה ל-5 ימים אשפוז בעוד שהכללית טוענת ל-3 ימים. ובגלל הפער של יומיים ניתקו את הילדה מהמכשיר ,כי מי יממן את ההפרש? (למרות שבפועל הילדה אמורה להיות רק 24 שעות בבדיקה). בברור מול הכללית הבנתי שהם לא מוכנים לוותר אבל מוכנים לשלוח אותנו לבדיקה בתה"ש, הענין שהרופא שלנו באסף הרופא ונצטרך להעביר לו הנתונים. אנו בשלב של החלטה להמשך טפול אחרי הקפרה, האם להתחיל ווליום/סטרואידים ולכן התסכול שלנו. דפנה.

למעלה