vh1

temprf

New member
vh1

שאלה חשובה ביותר: מי ראתה את הקליפ שלהם בvh1? אני ראיתי אותו כבר אתמול בשעה 5 בבוקר. דולב. נ.ב. אמנם נעלמתי לזמן מה, אבל זה היה משום שהמחשב שלי לא עבד.

M a r i a n21

New member
משדרים כל שעה

אתמול בלילה היה אותו בדיוק כל שעה עגולה. ב 1:00 2:00 3:00 4:00 אחרי זה כבר הלכתי לישון...זה היה ממש משעשע!

נצל"ש - אלכס אצל ד"ר פיל../images/Emo70.gif ../images/Emo44.gif

אפשר להוריד את הסרטון מכאן

Incomplete Girl

New member
ראיתי../images/Emo99.gif

פאק, הבנאדם כזה חמוד!
התאהבתי. שוב
תודה דרדוני

Miss Kitty

New member
נצל"ש - רשימת השירים בדיסק

בגירסא של יפן:
1 Incomplete 2 Just Want You To Know 3 Crawling Back To You 4 Weird World 5 I Still… 6 Poster Girl 7 Lose It All 8 Climbing The Walls 9 My Beautiful Woman 10 Safest Place To Hide 11 Siberia 12 Never Gone 13 Song For The Unloved (Bonus Track) 14 Rush Over Me (Bonus Track) 15 Movin’ On (Bonus Track)​
שזה טוב, כי ככה יש שירים שעדיין לא יצא לנו לשמוע.
Crawling Back To You נשמע מעניין ביותר.. מעניין איך הוא נשמע. אה, עטיפת הדיסק בגדול

elinor carter

New member
וואי חסרים לי 4 שירים ...

בנתיים מימה שכתוב פה. מעניין לשמוע אותם!

Shiri from the block

Active member
יאאאא אבל למה אין שם את פורסס אוף נאטור ולאב איז? אני חולה על השירים האלה../images/Emo10.gif אבל שאר השירים שם הם אחלה! לפחות יש 15 שירים ולא 12../images/Emo122.gif בטח בארה"ב ישתחרר רק 12 שירים באלבום, ובאירופה איזה 13 או 14.. בדרך כלל הגירסאות של יפן הם תמיד הכי שוות!../images/Emo12.gif וארה"ב תמיד נדפקים חחחח

sivanick

New member
יש פה 6 שירים שלא שמעתי..../images/Emo3.gif

לא כולל את Safest Place To Hide ששמענו 30 שניות ממנו(זוכרות..? קראו לו Favorite Place, שיר מדהים
) ופאק איך הם לא הכניסו את Forces Of Nature
זה ה-שיר
טוב שזו לא הגירסא שתצא אצלנו..אני לא מוכנה לקבל דיסק בלי Forces

Incomplete Girl

New member
יההההה,איזה עטיפה מהממת דיי../images/Emo99.gif

ראיתי נו, אבל זו יותר איכותית וממש רואים טוב
ובעניין הדיסק- איך לעזאזל לא הכנסתם את FON?!
זה השיר הכי יפה בעולם!
חסר להם ואני אקבל דיסק בלי FON!
אבל הרשימה נראת אחלה

למעלה