VH1 Top 10 Teen Idols

QueIronia

New member
אני המנהל האומנותי. בר לא אומרת../images/Emo70.gif

אם את רוצה, את יכולה גם ללבוש חצאית ורודה עם חולצה צהובה ולק כתום. אם יהיה קריר, כבר סידרתי לך מעיל בצבע חציל

American Girl

New member
טוב.....

לא יודעת נחשוב על זה. בכל מיקרה כולם מוזמנים לחתונה שלי ושל אהרון קרטר
החתונה תיתקיים בפלורידה כבר סידרתי מטוס שינחת כאן בפורום ויאסוף את כולם.
אני כבר יעדכן אותכם מתי תיערך החתונה.

American Girl

New member
../images/Emo6.gif כן היא תבוא יד ביד....

עם בעלה ג'סטין טמבלייק. ויש לך שגיעה: *הילארי=חילארי

Saucy Girl

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה

איזו הקלה עם הכרס. אוי ארז, די תפסיק להיות כזה רומנטי...
כן, כמובן...... או!!!!!!!!!!!!!!! im sooooooooooooooooooo glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יס! יס!! יס!!!

QueIronia

New member
הכל בשבילך../images/Emo70.gif

עכשיו צריך לקבוע תאריך ורשימת מוזמנים... מה את (וגם אתם - לירון ודוד) אומרת - נתחתן ביום של ג'ן
ובן

QueIronia

New member
מנדוש../images/Emo26.gifיש לך חבר שקוראים לו

בן
גם אתם מתחתנים ביום של ג'ן ובן ודוד ולירון וארז ובר

Saucy Girl

New member
היי, אתם מבלבלים אותי...

ארז-יש לך אחלה טעם. אם את לא מסכימה ללבוש את מה שהוא אומר- אז תשכחי מתפקיד החתונה. תאריך לחתונה: חשבתי על ה: 04.04.04 מה דעתך? ומקום? את זה אני משאירה לך. אני לא אוהבת מקומות סגורים, רק שתדע, וגם מצאתי שמלת כלה.. לא חושפנית, אל תדאג. ואך תנשק אותי? אתה גבוה ואני נמוכה!!!!!

American Girl

New member
סבבה../images/Emo70.gif

לכי תחפשי לך שושבינה אחרת שתילבש את זה... בכל מקרה את עדיין מוזמנת לחתונה שלי אני לא נוטרת טינה
והחתונה שלי תיערך 7.12.03

QueIronia

New member
תאריך נחמד.... מקום../images/Emo26.gif

זה יהיה באפריל, אז זה חייב להיות סגור
שעה 04:04 לפנות בוקר. 404 מוזמנים. אני אלבש חליפה בצבע בורדו עם חולצה אדומה (חייבים) ועניבה בצבע החליפה, עם נעליים אדומות. אולי אני אעשה גם גוונים בשיער שבקושי יש לי... כבר בחרתי לנו אוטו חתונה: חיפושית קבריולט חדשה (מחיר 231,000 ל- 2000 סמ"ק אוטומאט למתעניינים. בגלל שאנחנו רוצים את זו עם מושבי העור <אני אסדר שהם יהיו בבורדו>) בצבע אדום. השיר שיתנגן כשתצעדי לחופה יהיה Waiting For Tonight. עם הנשיקה יתחיל Baby I Love U. בסדר

QueIronia

New member
טעות קטנה... מחיר החיפושית

קבריו שלנו הוא 248,000. 231,000 הוא המחיר לזו בלי ריפודי עור...

Saucy Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח לגבר שלי יש חוש הומור.... מאיפה אתה מקריץ את זה?

still real

New member
אה ריפוד עור בצבע בורדו...

שלנו תהייה פיאסטה אורגינאל בלי ביטוח שנת 1980 שמחירה לא יעלה על 2.4800000000000000000000000000000000000000000000000$ (משקיענים אנחנו) והחתונה תהיה באחוזה שלנו (קופסת קרטון בשכונת התקווה) בקיצר תבואו. השושבינים יילבשו חתיכות עיתון קרועות... מי מתנדב...

למעלה