VH1 DIVA 2003

m L m

New member
VH1 DIVA 2003

כן. אני יודעת שזה בערוץ VH1 אבל זה עדיין שווה צפייה! לכל מי שמעוניין- במוצ"ש יש את המופע השנתי VH1 DIVA 2003- בשני קולות (הכוונה לדואטים) במופע יופיעו מיטב הזמרות כגון- סלין דיון, שאנייה טווין, וויטני יוסטון, מרי ג`יי בלייג`, JEWEL, ליסה מארי פרסלי, ביונסה,קווין לטיפה אהה.. וגם סטיב וונדר

m L m

New member
בקישור שהבאתי רשום...

אבל בשביל שלא תפספס- זה בשעה 21:00-23:00 תהנה!

i love gina

New member
חחחחחח.. (ההדגשה על שאניה....)

נשמע מפתה מספיק, למרות שחבר שלי משגע אותי כבר מלפני שבועיים שאני יראה את זה..... אבל אולי אני יאלץ לפספס את זה, כי אני הולך למטריקס 2, אבל.. אולי אני ידחה את הסרט? קווין לטיפה שמה..... (איזה מאמייייי היא!!!!!! מת עליה.....)

Human Nature

New member
מוזר שאת מוסיפה את וונדר כסתם |טל|†

אחד. אמן ענקי ומדהים. חבל שהוא זָכָה לכזו "הערכה" מצדך

i love gina

New member
נראה לי שזה נבע מעצם העובדה

שהוא לא ממש דיווה....
אבל מה שכן, הוא בהחלט אמן גדול...

m L m

New member
המבט הזה../images/Emo26.gif ../images/Emo12.gif

היה בגלל שלפי מה שאני יודעת סטיבי וונדר לא אישה! אני מאוד מעריכה אותו בתור אומן... זה כמו שלפני שנה (נדמה לי שזה היה לפני שנה) היה שם אלטון ג'ון. זה קצת מצחיק שקוראים לערב הזה DIVA ויש שם זמרים

Human Nature

New member
אוקיי, |טל| †

אני לא הבנתי אותך, והייתי בטוח שאת סתם מתאכזרת לסטיבי
מעניין באמת למה הוא מופיע שם 0_o

i love gina

New member
לפני שנה

אף זמר לא היה... זכור לי שרק זמרות היו..... מי באמת היה שנה שעברה? בואי נראה אם אני זוכר.. מארי ג'יי, שאקירה, שר, סלין, וויטני (?), אמממ... אנסטסיה גם הייתה.... לא זכור לי עוד. אה, ואלן הלסבית הייתה המנחה, נכון? [היא הייתה מה זה מצחיקה...]

m L m

New member
ת'אמת

לא ראיתי בשנה שעברה ולא בשנה הקודמת לה.. והסיבה היא שבשנת 99 כ"כ התאכזבתי שפשוט הפסקתי לראות! אחרי שבשנת 98 היה מופע מ ד ה י ם הם פשוט איכזבו בשנת 99

i love gina

New member
..... אם כבר מדברים על האמת.....

לא ידעתי בכלל שזה טקס שנתי עד לפני חודש בערך!!! חשבתי ששנה שעברה סתם עשו את זה בתור הצגה , או רעיון חד-פעמי.....

m L m

New member
אז לא ראית את 98?

זה היה מופע אדיר! השתתפו בו-
סלין דיון
גלוריה אסטפן
מראיה קארי
פיית היל (למרות שאני לא בטוחה ב100 %)
קרול קינג
ארית'ה פרנקלין
שאנייה טויין
זה היה המופע הראשון והכי יפה עד עכשיו... הנה רשימת השירים: |קוד|My all Make it happen Turn the beat around Heaven's what I feel Dr beat / Conga / Rhythm is gonna get you / Get on your feet Man I feel like a woman You're still the one Chain of fools River deep, mountain high The reason My heart will go on You've got a friend A natural woman Testimony

Shir Life

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

RkLuvMC

New member
המופע של 98 היה ה-מופע!! זה היה

מופע הדיוות הכי הכי טוב שהיה להם עד היום, גם מבחינת הביצוע אני חושב שהדיוות עשו ביצועים מעולים לשירים, מה שלא קרה במופעים אחרים. כל שאר המופעים מאז היו סתם חיקוי עלוב בניסיון לשחזר את ההצלחה האדירה של אותו מופע. המכירות DVD וCD'S של המופע הזה היו מאוד מוצלחות לפי מה שקראתי. (שלא לדבר על החומר המוסיקלי של המופע ושילובי הדואטים שהיו מעולים!)

m L m

New member
מסכימה עם כל מילה

ואני שמחה להגיד שהשבוע סוף סוף הצלחתי למצוא את הDVD של diva 98 והוא בדרכו אלי הבייתה
איזה כיף לי

למעלה