VH1!!! עכשששיו!

crazy4tc

New member
ולהן מה שעבר לי בראש בדקות אלו ממש

"זאת רק הפסקת טלויזיה קצרה... גם ככה אני אכשל במתכונת, אז לפחות שאני לא אפסיד "מופע שנות ה-70"... מה ז'תומרת אין מופע שנות ה-70?!?! למה?! מי רוצה לראות את גיל חובב ה*%^&^%*^& הזה בכלל?! אוף נו באמת... איך אני אתרץ את הבריחה שלי מלימודים עכשיו? אז אני רק אבדוק מה יש בערוצים האחרים... שאני לא אפסיד משהו טוב... MTV- פרסומות- כרגיל 24- פרסומות- אווווווף VH1- *מתכוננת לזפזפ הלאה* רגע! הסולן הזה מוכר לי! למי שייכים הקוצים המחומצנים האלה? ושל מי העדשות הכחולות האלו? (
) זה אלכס!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!! משדרים את our lives בvh1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההה אני לא מאמינה!! סוף סוף גם אני זוכה לראות אותם בטלויזיה!!! אוי זה נראה כל כך שונה בטלויזיה!!!!! דה קולינג בטלויזיה!!!!!! אההההההההההההההההההההה!!! 'cause these are the days we're livin ........... *סוף השיר* וואי אני ממש חייבת להכנס לפורום לכתוב שראיתי ת'שיר..."
אגב- עליתי על משהו!! נכון בקטע של המישהי במכבסה? אז יש איזה ניצבת שמכניסה בגדים בגדים למכונת כביסה ו..... היא לובשת את הצעיף של אלכס!!!!!!!!
(זה עם הפסים השחורים-אפורים) והשאלה הנשאלת היא- למה היא ולא אני?!

למעלה