VH1 מהרררררררררר
A AndreaCorr © New member 19/4/03 #2 אחח.....זה היה יפה ../images/Emo99.gif היו (כנראה) שלושה שירים של הקורס... אחד מהם הייתה הופעה של INLYA, והשני היה רדיו מהאנפלאגד את השלישי לא ראיתי ותודה רבה לשוקי על הסבת תשומת הלב
אחח.....זה היה יפה ../images/Emo99.gif היו (כנראה) שלושה שירים של הקורס... אחד מהם הייתה הופעה של INLYA, והשני היה רדיו מהאנפלאגד את השלישי לא ראיתי ותודה רבה לשוקי על הסבת תשומת הלב
P p i n g o New member 19/4/03 #3 איזה יפה זה היה!!!!!!!!../images/Emo99.gif היו שלושה: הראשון: הקליפ של Breathless.. איזה קליפ יפה זה!! מושלם! השני: I Never Loved You Anyway - הופעה של הקורס עבור VH1 מ-1997 השלישי: Radio, מהאנפלאגד... בחירות מצוינות, לשם שינוי!
איזה יפה זה היה!!!!!!!!../images/Emo99.gif היו שלושה: הראשון: הקליפ של Breathless.. איזה קליפ יפה זה!! מושלם! השני: I Never Loved You Anyway - הופעה של הקורס עבור VH1 מ-1997 השלישי: Radio, מהאנפלאגד... בחירות מצוינות, לשם שינוי!
L LorDofTheCoRRs New member 19/4/03 #4 אני רק לא אוהבת איך שהם מסיימים שם את I Never Loved You Anyway הם פשוט מפסיקים! לא יפה
C Cally1 New member 20/4/03 #7 ואכן,ידידה שלי שוב פעם עשתה את זה היא אמרה שבגלל גשם וערפל אנחנו לאנ וסעות לשומקום אוףףףףףףףףףףףףףאני מקווה שאתם נהניתם שם לפחות...
ואכן,ידידה שלי שוב פעם עשתה את זה היא אמרה שבגלל גשם וערפל אנחנו לאנ וסעות לשומקום אוףףףףףףףףףףףףףאני מקווה שאתם נהניתם שם לפחות...
J just 4 the corrs New member 20/4/03 #9 אתמול לא ראיתי אבל היום היה עוד פעם שלוש קליפים שלהם ברצף, והצלחתי לראות את כולם היה את: Would You Be Happier What Can I Do Irresistable
אתמול לא ראיתי אבל היום היה עוד פעם שלוש קליפים שלהם ברצף, והצלחתי לראות את כולם היה את: Would You Be Happier What Can I Do Irresistable
J just 4 the corrs New member 21/4/03 #12 היה 3 קליפים ברצף של כל להקה, לא יודע נראה לי זה השבוע שלהם.