VH1 אנג'לינה A to Z

Fruitcake

New member
VH1 אנג'לינה A to Z

תוכנית VH1, לא יודעת אם משהו מכם ראה... אבל מצחיק בטירוף! במיוחד הקטע שאחד אומר: "I'm sorry, I'm a gay man, I'd f*** her!" VH1 A to Z Angelina Jolie ד.א. אני לא יכולה להחזיק את הוידאו הרבה זמן באתר, אז תורידו אותו כמה שיותר מהר. 27.6MB - WMV

Ma E

New member
אחלה תוכנית../images/Emo70.gif

אבל לא הבנתי מה הקטע עם הציריוסססססס?!!? והיא כזאת חמודה עם הגשר בשיניים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אייייייייזה מושלמממממממתתת

קיטיקט

New member
זה כי היא אמרה שהאוכל הכי טעים בעול

ם זה צ'יריוס

קיטיקט

New member
יו איפה השגת את זה?!

המון תודה..ואני חיכיתי שזה יעלה בארץ חחח. זה היה קורע חחחחחחח ומאוד איפורמטיבי,למשל לא ידעתי שהיא לקחה שיעורי טנגו ושהשם המקורי של מדוקס הוא רת' וידול.אה והקטע של החלפת התחתונים היה הכי מצחיק חחחחחחחחחח. יש גם את the fabulous life of angelina jolie יש לך?

Fruitcake

New member
אני אחפש...

יש לי עוד כמה קטעים, כמו ראיון שלה כשהיא הייתה במחנה פליטים וכאלה. אבל הקטעים גדולים מדי להעלות לאינטרנט... יש למישהו רעיון? או אתר שאפשר להעלות את הקטעים אליו? נ.ב. היום בלילה אני מורידה את הוידאו מהנט, אז תזדרזו להוריד. פשוט ללחוץ בכפתור הימני של העכבר על הקישור וללחוץ 'שמירת יעד בשם'

igonnakillu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעע חייייייייייייייייייייחחחחחחחחחחחחחייייייייייייייייייייייייחחחחחחחחחיייייייייייייי..... אמלא איזה מצחיק זה היה! במיוחד עם הצ'יריוס! חחחחחחחחח... אני רוצה עוד ! איפה אפשר לראות את זה?

Im The Sun

New member
אוי ממש תודה לך!!../images/Emo42.gif

זה היה מעולה! רק חבל שעשו קצת "מעבולה" חיחי, טוב באמת קשה להראות מי הבן באמת תוך 17 דק'... חפיף, העיקר שאנחנו יודעים מי היא באמת.

Im The Sun

New member
לא הראו כאילו מי היא באמת../images/Emo42.gif

דיברו איזה דקה על ההתנדבות באו"ם ובעיקר דיברו על מי היא הייתה ולא מי היא היום. היום היא דמות ומודל להערצה של הרבה אנשים, בעבר אולי היו לה מעריצים ואהבו אותה אבל לדעתי היום היא יותר דמות ומודל, וחבל שלא הראו את זה בכתבה ובחרו להתעמק שדברים טחונים כמו הקטע עם הדם בבקבוקים שהיא ובילי שמו (כאילו בכל כתבה שיעשו עליה ידברו על זה?!!?!?!) סכ"ה הכתבה "יפה" וצבעונית אבל רואים שמי שהביאו לדבר על אנג'לינה לא ממש מכיר אותה בימינו ובחרו לדבר על העבר שלה יותר [אולי הוא יותר אממממ... אמממ... מטורף(
)]

למעלה