very nice-חלקא

very nice-חלקא../images/Emo77.gif

הלשון רבה עם הידיים ועם האצבעות. הלשון ניצחה. חיכתה בשקט לאיש האהוב. האיש האהוב הגיע. התישב ליד המחשב, שוב טיפל באיזה כשל. בשקט בשקט התגנבה הלשון מאחוריו וכשישב מול המסך הקר והמרצד ליקקה את עורפו. צמרמורת חלפה בגוף הרזה. הידיים סגרו על העיניים,יודעות מתי ליצור קואליציה רחבה עם הלשון,מניפולטיביות כהרגלן. העיניים הרעבות התבוננו בטרפן.טרף בכלל לא טרף כשר לחלוטין.ככה יעשה לגבר שהמח חפץ ביקרו.והאשה? האשה כבר לא ממש פעלה לפי הוראותיו של המח. הנפש שלה היתה בכלל בגינה משחקת תופסת עם הנפש שלו. מי זה? שאל האיש מעט לחוץ, הוא לא אהב בכלל הפתעות באמצע היום ליד השותפה היבשה שלו.השותפה היתה כל כך יבשה וחרוכה שהסיגריה שהיתה מעשנת היתה נראית כאילו היא תזרים האנרגיה החיובית היחידה שעוברת בה. הציצים שלה היו כמושים כמו שזיפים שנותרו על העץ ואף חקלאי לא טרח להושיט יד ולקטוף אותם. שיערה הבלונדיני נראה כמו שורשי האוויר של המח שלה. החמצן שקלטו השיערות יועד לנביחותיה לתוך שפורפרת הטלפון כשענתה ללקוחות. האשה היתה כל כך עסיסית.היא נכנסה כשהיה בשירותים, הטביעה את החרוכה במיצים שלה ושלחה אותה ליום חופש.האיש שחזר היה כל כך שקוע בעבודתו שלא שם לב להעלמות השותפה.מי זה? שאלה אותו בקולה הסקסי. היה נדמה לו שהוא מזהה את הריח וגם הקול נשמע קצת מוכר. יותר מכך הידיים החמות שהונחו על עיניו לא הותירו מקום לספק. זאת היא חשב לעצמו ולא האמין. ידיה ירדו אל תוך החולצה במרווח שבין הציצית לחולצה,מתחממות בדרך לפיטמותיו החמודות.ואז הוציאה אותן והכניסה אותן קרוב קרוב לגופו.

very nice חלקב' ../images/Emo77.gif

אללללל תסתכל, אמרה לו.הושיט את ידיו לאחור,לא יכול היה להתאפק מלגעת בה.הרגיש את נשימתה החמה על אוזנו-"לזרעך אתן את הארץ הזאת" לחשה לו.מתי היא הספיקה להוריד חולצה? חשב לעצמו.שניהם חשו בו זמנית את התקשות פיטמותיהם פטמות עדשים קטנות של האיש ופטמות האפונים של האשה.הוא חיבק את עורפה והיא נרכנה אליו מלקקת את תנוך אוזנו, גולשת לתוך האפרכסת וחור האוזן.נעיםםם לי לחש לה כשהוא עוצם את עיניו חש בתנועתה. כשפקח שנית את עיניו עמדה מולו בשיא תפארתה. כשרק תחתוניה היפים לגופה מדגישים בגזרתם הגבוהה רגליים יפות וארוכות. נעלת את הדלת? שאל.אתה לא יודע שלא נועלים דלתות בפנטזיות ובסרטים? ענתה לו בחיוכה השובה ובעיניה הרכות. נסע עם הכסא לאחור כשהוא אומר- בואי הנה,אני לא מאמין,אני פשוט לא מאמין.הדבר הוודאי היחיד שאני יודעת עליך הוא שאתה איש מאמין הקניטה אותו בחיבה. הזין באמת שלא יכול היה להתאפק הוא פשוט היה חייב להציץ. קשה לכלוא 17 ס"מ של עמוד תשוקה לנצח בתוך מכנסי גינס בלי לשלם מחיר כואב. אז האיש בנדיבותו פתח לו פתח לתקווה. היא התקדמה לאברו,(לא טעות כתיב מנחם),ניצבת מעליו, הוא הוריד לאט לאט את תחתוניה כשהוא חופן בשתי ידיו את עגבותיה הנעימות. היא פישקה רגליה, התישבה עליו כשהיא מכוונת את עמוד תשוקתו-תשוקתה אל בין רגליה. משום שהיתה די צרה החיכוך הורגש אצל שניהם ואנחת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נפלטה משני גרונות. הוא יצא ממנה בהפתעה,פותח את המגירה שלו. תראי מה הכנתי לך אמר והוציא בננה בינונית בגודלה. שובב אחד אמרה לו,פורעת את השביל בצד המהוגן לכאורה שהיה הסמל שלו בחברה. הוא קילף את הבננה,היא נשכבה על השולחן.בעדינות החדיר את הבננה לתוכה והתכופף אליה. טעים לי אמר כשהוא נוגס בבננה, לשונו מלקקת את סביבותיה והוא מחדיר אותה מעט ומוציא אותה מעט מתוכה.האשה שמה את אצבעותיה ועינגה עצמה כשהיא לא עוצרת את גניחותיה וצריחותיה העדינות מלבקוע להן מעומק גרונה.כשהוא בקושי נושם אמר לה- בא לך להסתובב?כי אני כבר לא עומד בזה,יותר נכון כי אני כבר עומד בזה די הרבה זמן. היא ירדה מהשולחן,עמדה בפישוק כשפלג גופה העליון רוכן על השולחן הוא בא מאחוריה,ידיו חופנות את שדיה,מועכות אותם.מלטפות את המותניים הצרים והזין החמוד מת כבר להתמקם בין ישבניה. מיציה ניגרו על רגליה, האיש ליטף באצבעותיו ואגר בהן מיצים.אחר שימן בהם את הפתח האחורי שלה לאט לאט חדרו 17 הסנטימטרים שלו אל תוכה מבקרים לראשונה במערת התאווה שלה.שניהם לא נשמו לאורך החדירה ורק שהפריצה הושלמה בהצלחה נפלטה נשימת אנקה משניהם.לאט לאט בקצב גובר והולך הוא חדר אליה והיא נפתחה אליו רועדת מעונג.הוא אחז במותניה הולם את אגנו באחוריה בעוצמה הולכת וגדלה,הולכת וגוברת, הולכת וגוברת וגוברת וגוברת עד לרגע השפיכההההההההההההההההההההה.

Sefy

New member
...!Very Nice doesn't cut it

!It's damn awsome and delicous, not to mention sending me to bed horny !?? PS: Wouldn't a Banana be sorta too soft for that sort of operation

Sefy

New member
../images/Emo3.gif ? Oh Re-e-e-aley now

I Have a feeling you can make any hard banana into a soft one

גקי69

New member
כרגיל,הפנטזיות שלך מרתקות.../images/Emo20.gif

תמשיכי לחרמן אותנו בפנטזיות המין שלך.

למעלה