Veritas Backup Exec - עזרה דחוף

syntax

New member
Veritas Backup Exec - עזרה דחוף

שלום למומחים ! יש לי בעייה של גיבוי. מישהו מבין פה בתוכנת Veritas Backup Exec 9.1 ? מה שאני צריך לעשות זה בעצם לגבות שרתי SQL. אני צריך ךהפעיל AGENT של SQL ולגבות משרת אחד את כל הDATABASE של שרתי הSQL שלי.... העניין הוא שאני צריך לגבות את זה ברמת הDATABASE ולא ברמת קבצים .... ממש כאילו שעושים EXPORT לDATA ואז מגבים אותו. התוכנה הזאת יודעת לעשות את זה בלי EXPORT ממש בREAL TIME... אבל קצת הסתבכתי שם עם הSELECTION....אני לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את הDATABASE של השרתים ב SELECTION שלי אלא אני רואה רק את המחשבים ואת הקבצים שלהם ברשת. אני צריך לגבות את זה ברמת SQL. אם מישהו פה מבין בBACKUP EXEC ו/או בכלל בגיבויים של שרתים אשמח לעזרה. העניין די דחוף הארגון שלי בלי גיבוי..... תודה רבה רבה רבה רבה מראש לעוזרים....

Motel

New member
תשובה

התקנת Agent בשרתים, התקנת רישיון לגיבוי SQL? ואתה לא יכול לגבות משרת SQL אחד את שאר שרתי SQL.

syntax

New member
למה לא יכול ?

מה זאת אומרת לא יכול לגבות את שאר השרתים ??? הבנתי שזה כן עובד אז איך אתה אמור לגבות את השרתים שלך ? יש לי שרת מרכזי שבו יש טייפ גיבוי ושם אני מגבה את כל המידע של הרשת שלי + הDATABASE של שרתי הSQL שלי ברשת....זה אמור לעבוד. זה עובד באירגון אחר שאני מכיר. לגבי הרשיון שציינת - זאת נראה לי בדיוק הבעיה שלי.... קראתי באתר של VERITAS לגבי זה והבנתי שזה באמת קשור ואם אני לא מתקין רשיון לSQL 2000 אז אני לא יכול לראות כאילו את הSELECTION של השרתים. השאלה היא איך ואיפה אני מתקין את זה בדיוק ? אולי התקנתי ואני לא יודע.... אם תוכל לומר לי איפה בדיוק אני יכול לבדוק את זה ו/או איך מתקינים את זה ? על השרת הראשי עצמו ? על התחנות שרתים ? ? תודה רבה שוב

HoustonTx

New member
ההתקנה מאוד פשוטה

פותחים את התוכנה tools ->serial nubers and installation כמה NEXT אתה צריך להוסיף את מספר הרשיון לSQL AGENT

Motel

New member
חשבתי שהתכוונת לשרת SQL

ואתה כתבת על שרת גיבוי. בכל מקרה אם קנית רשיון אז אתה מכניס אותו בשרת, תריץ את תוכנית ההתקנה ותמצא את המקום בחלק של הסיריאלים.

syntax

New member
אם אתה מתכוון ...

לרשיון של ה AGENT אז כמובן שהתקנתי אותו זה גם עשה לי PUSH INSTALLATION עבור השרתים עצמם - התקין לי את הAGENT בתחנות שהן שרתים בעצם של SQL SERVER אבל אני לא רואה מהשרת הראשי שלי איפה שהטייפ גיבוי נמצא את הDATABASE שלהם.... בSELECTION אני יכול לראות את כל המחשבים שלי ברשת ולגבות מה שאני רוצה ברמת קבצים ואפילו ברמת SYSTEM STATE אבל אני אמור לראות גם תחת ה SELECTION את SQL SERVER DATABASES.....ואת זה אני לא רואה ככה שאין לי אפשרות בכלל לבחור לגבות את הDATABASE של שרתי הSQL שלי....אני יכול לגבות מהם רק את כונן C נגיד או את D או את ה SYSTEM STATE אבל אני לא רואה את המידע שאני צריך ברמת DATABASE של SQL..... בבקשה אנשים עזרה אני בלי גיבוי בארגון..... תודה מראש נ.ב אם לא הייתי ברור לגבי הבעיה שיש לי אנא דווחו לי ואפרט בהתאם

syntax

New member
צודק

תודה רבה הבעיה נפתרה זה באמת היה עניין של הוסםת SERIAL של הרשיון לגיבוי SQL.... עכשיו אני באמת רואה את השרתים שלי ויכול לגבות אותם ברמת DATABASE כמו שרציתי ...אז המון תודה ! אבל יש לי שאלה נוספת אם כבר.... האם אני יכול לגבות את הDATABASE של השרתים שלי ביחד עם המידע הכללי שלי ? כלומר האם אני יכול לגבות באותו JOB גם את המסמכים שלי והקבצים הכללים של השרת והרשת וגם את הDATABASE של הSQL של השרתים או שאני אמור לעשות את זה בנפרד ? כלומר שני JOB נפרדים....? אחד ל SQL ואחד לשאר הקבצים שלי ? ועוד שאלה ברשותכם.... איך בעצם אני אמור לתכנן את הגיבוי שלי ? אם אני רוצה גיבוי INCEMENTAL כלומר שהוא יגבה רק את מה שהתעדכן ביום שלמחרת ? אני אמור לעשות קודם FULL ? ואז INCEMENTAL ? או שברגע שאני עושה INCREMENTAL על קלטת חדשה לדוגמה אז הוא כבר עושה את הFULL בפעם הראשונה ואז ממשיך עם INCREMENTAL ? איך אני אמור לתכנן את הגיבוי שלי ? אני יודע שאני קצת נודניק אבל אני פשוט חייב עזרה...אחרי הכל בשביל זה יש פורום לא ? ושוב אם שכחתי אז תודה......

syntax

New member
מישהו יכול לעזור ?

בקשר לגיבוי עצמו מישהו יכול לייעץ לי ? תודה

תנסה לנשום מדיי פעם...

דבר ראשון כן אתה יכול לגבות כמה מידע שאתה רוצה בו זמנית. מה שכן עדיף במקרים כמו SQL וקבצי תוכנה שפעילים כל הזמן על השרת זה להוציא אותם ידנית מהבחירה כדי שלא יציג שגיאות מיותרות שבאמת לא מעניינות אותך. דבר שני - גיבוי FULL מגבה את כל מה שאמרת לו BIT לBIT. לפעמים קצת בזבזני אבל יעיל לטווח מסויים. כאשר מסתיים הגיבוי התוכנה מוסיפה לעצמה מעין חותמת על הקבצים שאומרת מתי גובו לאחרונה. אם היה מאז שינוי בקובץ הוא מגבה את הקובץ שוב בקשר להאם הוא מגבה את כל הקובץ או רק את השינוי - אני לא יודע מצטער. אם מישהו יוכל לתת תשובה ברורה בנושא בהחלט יעזור לשנינו. אממ בקשר לאיך אתה אמור לתכנן את הגיבוי - תלוי מאוד בדרישות שהציבו לך.

syntax

New member
קודם כל...

תודה .... אבל לגבי הדרישות שלי - אין לי ! כלומר אני זה שאמור לתכנן להם את הגיבוי ....אני זה שאמור לתת תשובות ולהגיד להם מה היא הדרך הטובה ביותר לגבות את המידע שלהם.... כרגע הגיבוי עובד כולל גיבוי DATABASE של שרתי ה SQL שלי.... אפילו עובד נהדר אבל הבעיה שלי היא שהוא ארוך מדי וגדול....כלומר זה לוקח לו יותר מ12 שעות לגבות את כל המידע....הגיבוי מתחיל ב 23:00 בלילה ומסתיים בסביבות 14:00 בצהריים שלמחרת כלומר יותר מ 12 שעות.... לא יתכן שהגיבוי שלי יעבוד בלי הפסקה...לא שיש לי בעיה עם זה אבל זה לא שוחק את הטייפ והקלטות ? אם אפשר לעשות גיבוי incremental אז זה אמור לחסוך המון זמן ....השאלה איך ? בנוסף יש לי שאלה לגבי כמות המידע שלי....איך אני יודע כמה מידע אני מגבה? כלומר איפה אני יכול לראות את כמות המידע שאני עומד לגבות ? איך אני יודע שהקלטת מסוגלת להכיל את כל המידע אותו אני רוצה לגבות ? אשמח לתשובות בנושא... תודה

למעלה