venagirl מיצטער.. אני סליחה חמודה לא היתכוונתי ליפגוע בך!
ע עכשיו מ ע ו נ ן New member 4/6/02 #4 מי אתה זה מי אתה? שם..גיל.. זה העונש שאני מקבלת שאני לא נכנסת לכאן הרבה אהה? השתלטות החדשים על הפורום
מי אתה זה מי אתה? שם..גיל.. זה העונש שאני מקבלת שאני לא נכנסת לכאן הרבה אהה? השתלטות החדשים על הפורום
V VengaGirl New member 4/6/02 #7 אנשים תרגעו... יוני..הקטע היה בצחוק..לא נפגעתי ואתה ממש לא צריך להתנצל.. וגלי..את לא מקבלת שום עונש..(לא מגיע לך..!)אין שום השתלטות של אף אחד..(ברור לכולם שאת תמיד תשלטי כאן )
אנשים תרגעו... יוני..הקטע היה בצחוק..לא נפגעתי ואתה ממש לא צריך להתנצל.. וגלי..את לא מקבלת שום עונש..(לא מגיע לך..!)אין שום השתלטות של אף אחד..(ברור לכולם שאת תמיד תשלטי כאן )
V VengaGirl New member 4/6/02 #9 יופי.. והכל(לא הכל..אבל הרוב..)טוב.. מה איתך? *ותמיד תזכור..אל תיקח אותי ברצינות אם אני לא אומרת לפני זה שאני רצינית..*
יופי.. והכל(לא הכל..אבל הרוב..)טוב.. מה איתך? *ותמיד תזכור..אל תיקח אותי ברצינות אם אני לא אומרת לפני זה שאני רצינית..*
ז זיגוטה New member 4/6/02 #6 אמממ יוני... נראה שגלי קצת עצבנית.... =אבל בכל זסאת מה קורה אחימ שלי!??!?!?