Ven0m בעיה....

Ven0m בעיה....

הקישור להורדה של ה Templates שבור יש לך אולי משלך? תודה ובקשר לעניין שזה היה אפור פשוט הורדתי Ecl חדש יותר! ועוד דבר....אם אני בוחר לא להמיר את האודיו כשיש לי AC3 אז זה ישאיר את זה AC3 וזה יעבוד ב DVD?

Ven0m

New member
לא.. אבל בשביל זה

יש ת'רד שמסביר כיצד ליצור את TEMPLATE משלך, זה מאד פשוט http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=64800

Ven0m

New member
בקשר ל AC3 - בעקרון כן אבל

א) D2SROBA לא יחשב לך נכון את גודל הקובץ במקרה הזה, מה שאומר שתצטרך לפתוח ב VDMOD את קובץ ה AVI עם AC3 שלך, לעשות FILE INFORMATION לוודא שאכן מדובר ב AC3 תקני ולראות את גודל ה AUDIO.. להפחית גודל זה מ 4350 ואת הגודל שיוצא לתת ל D2SROBA דוגמה נכנסת לקובץ ה AVI עם AC3 שלך וראית שהאודיו שלו תופס 400 MB אז ל D2SROBA אתה נותן 3950 MB בתור גודל הדיסק ב) אם ה AC3 לא תקני (כלומר מי שיצר את ה AVI פישל איכשהו) יכול להיות שדברים ישתבשו.. אני יצרתי DVD אחד כזה ונראה שהוא בסדר, אבל בגדול זה לא מובטח 100%

הצרות נמשכות....

אבל הפעם אין לי כח לוותר! אם יש לך כח להמשיך איתי עד שאני אסתדר אני אשמח... אז ככה: כבר חשבתי שנפרתי מהבעיה ש Templates אפור...אבל לא.. היא חזרה, ואני לא מבין כ"כ איך להפטר ממנה לפי הת'רד שנתת לי.. ועוד בעיה חדשה, כשאני עושה Preview אז עולה לי ההודעה Import: Couldn't open "c\Programs\DVD2SVCD\Tylo\RoBaConditional.avs (d:/DVD/DVD2SVCD/Temp/Preview.avs) אני מצאתי את הקובץ הראשון קיים במקום אחר.. ואת השני לא חיפשתי.. ההודעה הזאת עולה בתור החלון של הPreview ולא בפופאפ תודה

אוקיי

אז מהבעיה של ה Preview נפטרתי אין לי מושג איך אבל הצלחתי... נשארתי עם הבעיה של ה Templates שעכשיו גם האזור שאפשר לסמן שם ב V כל מיני ריבועים קטנים נעשה אפור (אולי זה היה גם קודם, אני לא בטוח) אני מדבר על החלון CCE Advanced Settings מתחת ל MPEG2 Video Settings הכל שם אפור.. מחכה לתשובה

Ven0m

New member
איך הצלחת ? ../images/Emo2.gif

ניסיתי כל קומבינציה אפשרית ואני לא מצליח להאפיר את האיזור שאתה מדבר עליו, שאותו אני חושב שצריך (לא בטוח - אני פשוט לא יודע כיצד D2S מתנהגת בקידוד כשהוא אפור וב CCE שמת הגדרות מסוימות, כי מדובר בהגדרות חופפות). האיזור הזה אמור להיות אפור אם בחרת TEMPLATE.. אבל אתה אומר שלא בחרת אז זו יכולה להוות בעיה (יכול להיות שבחלון בחירת ה TEMPLATE מופיע שם של TEMPLATE כלשהו , אפילו אם התיבה אפורה ואי אפשר לבחור בה?) אני מנחש שיש לך פשוט בלאגן עם הגרסאות שמותקנות אצלך במחשב. תסיר את כל גרסאות ה CCE וה ECLCCE, במיוחד מה REGISTRY (תשתמש באיזה CLEANER ותעיף כל מה שקשור ב CCE).. תעשה REBOOT ותתקין גרסה נורמלית כלומר 2.6X.. להזכירך 2.7X לא עובדת עם D2S ו- 2.5x עובדת אבל בלי ECLCCE. בכל אופן בניית TEMPLATE מתבצעת כך, את זה אני מבין שהבנת עכשיו שים לב - אם אחרי סידור עניין ה CCE במחשב שלך ה TEMPLATE ב D2S עדיין לא עובד מה שאתה עושה זה בדיוק אותו דבר כמו בקישור הנ"ל רק בסוף שומר את זה בתור ה STANDARD TEMPLATE ומוחק את כל ה TEMPLATE-ים האחרים שיש לך - כלומר אתה נשאר עם TEMPLATE אחד בדיוק ב CCE והוא ה STANDART שהרגע קינפגת אותו כמו שצריך אח"כ אתה הולך ל הגדרות המתקדמות של CCE עם ההגדרות הבאות מסומנות zigzag scanning order progressive frames color conversion - converttoYUY2 M = 3 N/M = 4 SEQ header every 1 וכל השאר לא מסומן ! עכשיו קידוד שלך יתבצע כאילו הכנת את ה TEMPLATE המתאים ל PROGRESSIVE ובחרת אותו ב TEMPLATE של CCE .. קפיש ?

קפיש....

אני עכשיו מחכה בשביל לקבל את ה CCE אתה יודע מאיפה... Cinema Craft Encoder 2.67.00.10 צריכה להיות גרסא מתאימה לא? קבל מה שאני כותב לך בפרטי, יש דברים שלא מתאימים לפורום....

אה...

ועוד דבר, אחרי שמחקתי את כל ה Templates מ CCE אז החלק הזה חזר להיות אפשרי, אבל הבחירה של הTempltes עוד אפורה כמובן... ועוד דבר, יש לי CCE 2.67.00.11 ככה שלפי מה שאתה אומר זה אמור להתאים, אבל בגלל שאין לי כבר את "הדיסק" אני בכל זאת אשיג מחד את מה שאמרתי לך בפרטי...

עכשיו לשאלה האמיתית!

עשיתי את כל מה שאמרת, התקנתי את גרסאת ה Retail והכל טוב (כמובן שהסימון של ה Templats עדיין אפור) שניתי את ה Standat Template לפי ההגדרות של ה Progessive והשארתי אותה באותו שם! והיא מסונת בתוכנה ב V לפי מה שאתה אמרת, עכשיו אני רק צריך לסמן את ה"zigzag scanning order progressive frames color conversion - converttoYUY2 M = 3 N/M = 4 SEQ header every 1" אז אני עושה את זה, אבל איך בסופו של דבר אני באמת יודע שזה עבד? איך אני יודע שה Template שעשיתי באמת תהיה בשימוש?

Ven0m

New member
זה חייב לעבוד

אם יש רק TEMPLATE אחד ב CCE והוא ה STARNDART ושינית שם את ההגדרות כמו בפוסט שנתתי וכמו כן קינפגת את ההגדרות כמו שצריך ב לשונית ב D2S פשוט אין לו מקום אחר לקחת ממנו SETTINGS (גם אצלי ה TEMPLATES אפור ואני עובד ככה)

למעלה