VC6-SP6

Milo M

New member
VC6-SP6

האם משהוא התקין את SP6 החדש ל VC? האם הוא פותר בעיות או יוצר בעיות חדשות? ניתן למצוא את הSP החדש כאן.

gilad_no

New member
לא להתקין!!!

התקנתי על 2 מחשבים שונים, בשניהם הוא יצר יותר בעיות חדשות ממה שהיו. בעיקר בכל מה שקשור לאינטגרציה עם הMSDN (לחיצה על F1 תוקעת מעכשיו את הסטודיו ואני חייב להפיל אותו). המלצה שלי: אם זה עובד - אל תגעו :)

Milo M

New member
למרות המלצתך

למרות המלצתך התקנתי את ה SP החדש על מחשב "ניסיונות" ישן p3-450 מערכת הפעלה win2k. והמערכת לא נפגעה. ע"פ בדיקה שטחית אין בעיה עם האנטגרציה עם ה MSDN ואין בעיה לקמפל תוכנות שנכתבו עם sp5. יתכן שה - Microsoft Data Access שלך ישן? על איזה מערכת הפעלה התקנת את ה SP החדש?

gilad_no

New member
תגובה:

לא אמרתי להתייחס אליי כמילה פוסקת :). אבל כמו שאמרתי, אם זה עובד, לא כדאי לקחת סיכון. מי שיש לו בעיות עם הסטודיו, שינסה. אני עובד עם XP ויש לי את כל הSP האחרונים. התקנתי את VSSP6 מעל 5 ואז התחילו הבעיות. בשני המחשבים אני עובד עם XP PRO. אבל אולי זה סתם מזל רע ...

Milo M

New member
ברור שלא ../images/Emo94.gif

בגלל זה התקנתי את החבילה על מחשב צדדי שלא נורא עם אקבל את ה
הבעיה היא שלא מצאתי מה ה- SP הזה אמור לתקן (ויש מה לתקן) לא מצאתי התיחסות לזה באתר של מיקרוסופט. בכל אופן יתכן שהבעיות אצלך נובעות מהשילוב בין XP PRO ל SP6 אבל זו השערה "שטובה" כמו כל השערה אחרת. בכל מקרה כרגע לא נתקלתי לא בשיפור ולא בהרעה בתפקוד ה VS6.

עופר ב.ה

New member
דווקא יש מאמר

הנה ה- Kb. תיקון משעשע: עד עכשיו, שימוש ב- data member מתוך static member function, בביטוי מסוג :?, לא זרק שגיאה. תיקון פחות משעשע: לטענת מייקרוסופט, הקוד שהופק עד עכשיו, לאחר שימוש ב optimizer של המהדר, עלול לגרום ל access violations במהלך הריצה. אין פירוט מעבר לזה. אצלי החבילה לא עשתה בעיות לאחר התקנתה. אני משתמש ב win2k.

Milo M

New member
תודה

תודה על הקישור אני לא מבין איך לא מצאתי אותו בעצמי.

gmorphus

New member
נצל"ש SP5

אני מנסה להוריד ישירות מהאתר של MS אבל זה ממש איטי. יש למישהו אולי לינק יותר מהיר? (ורצוי אחד שאפשר לסמוך עליו...)

כאגאי

New member
נצל"ש VC

אולי רק אני לא מעודכן, אבל במידה ויש אחרים גם כן, לינק ל VISUAL STUDIO 2005 (שנמצא עכשיו באלפא נדמה לי). סתם להתרשמות כללית ....

למעלה