VBScript

benmama

New member
VBScript

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לכתוב ב VBScript, בתור אחד שרגיל לכתוב C# בנוחות האין-סופית של Visual Studio עם השילוב של MSDN שמאפשר מאגר כמעט שלם לכל הפונקציות והתעוד שקיים עליהן ההתחלה של VBScript די קשה לי, אני נעזר בסקריפטים קיימים ( כדוגמאת Script Center של ה Technet ) אבל הרבה פעמים אני מוצא עצמי נתקע בגלל שאיני מבין לעומק את הקוד שאני כותב. אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מאגר תיעוד של פונקציות VBScript, כמובן שאשמח אם זה יהיה משולב בעורך סקריפטים אינטליגנטי ( ה Primal Script נחמד, אבל הוא רחוק מלהיות מושלם ) ממש אין לי בעיה לשלם על מאגר התיעוד / על העורך, זה מספיק חשוב לי כדי שאשקיע בזה כסף. במידה ואתם מכירים כלי עזר אחרים שיוכלו לסייע אשמח לשמוע גם עליהם. בנוסף אשמח לשמוע על דרכים שונות ללמוד VBScript, ראיתי קצת CBTs ברשת, אשמח לשמוע אם למישהו יש המלצה.. תודה ויום טוב

benmama

New member
משהו חשוב ששכחתי לציין

אין לי גישה לאינטרנט מעמדת הפיתוח שלי, ולכן אני לא יכול להעזר ב Google וכו' אלא צריך משהו שאפשר לרכוש / להוריד למחשב.

antidot

New member
MSDN + VS ?

את התיעוד יש בMSDN. כעקרון אפשר לערוך סקריפטים בVS, אבל אני מעדיף עורך קליל יותר שנותן לי רק syntax highlight. משהו בסגנון Ultra Edit או WinEdit ( לא סובל איך שהVS עושה עימון בסקריפטים של VBS )

benmama

New member
ניסיתי לערוך ב VS

לצערי לא מצאתי את היתרונות המוכרים של VS בכתיבת VBSCRIPT, אני לא מחפש שהעורך יכתוב במקומי את הקוד, אבל כן מחפש עזרה בסיסית כמו השלמה של שמות משתנים, שמות פונקציות + הפרמטרים שהם מקבלות וקישור לתיעוד אשמח לשמוע אם למישהו יש מה להוסיף.

למעלה