VBA, AD ו listview

roy27787

New member
VBA, AD ו listview

שלום, כתבתי תוכנה ב VBA (אקסס) שמתממשקת ל AD(Active Directory). יש שלושה נושאים בהם אני צריך הנחייה: 1. האובייקטים (יוזרים \ קבוצות) מסודרים בתוך ListView ,האם מישהו יכול לתת לי קצת keywords לחיפוש מידע על האפשרות להוסיף תפריט בעת לחצן ימני על רשומה ב ListView ? 2.אני רוצה בעת לחיצה נניח על אובייקט בתוך ה listView לפתוח טופס , ונניח שהצלחתי לעשות זאת , האם יש דרך לפתוח את אותו טופס פעמיים באותה ריצה? האם אפשר לקרוא לאותו טופס מתוך עצמו? למי שיש הכרות עם AD המטרה שלי היא דומה להצגת פרטי המשתמש , לחיצה פעמיים על המשתמש תציג את פרטיו , לחיצה כפולה על קבוצה בתוך פרטיו תציג את פרטיה וכן הלאה. כיצד עושים זאת? 3. המצג כרגע הוא שאני יכול לייבא כל פרט על כל קבוצה או יוזר מתוך העץ. אני רוצה לבדוק עבור כל יוזר שאני שולח , באיזה קבוצות הוא חבר(ואני מצליח לעשות זאת באמצעות המאפיין Memberof ) ובאיזו קבוצות הן חברות(המאפיין קיים גם עבור קבוצות ולא עבור יוזרים , כך שלכל קבוצה יחידה אין בעיה למצוא איפה היא חברה) וכן הלאה באופן רקורסיבי , באופן כזה שהוא מדלג על קבוצות שהוא כבר ראה. מישהו מכיר כבר איזה אלגוריתם מוכן? דרך נוחה לעשות זאת? תודה מראש.

למעלה