VB UNCOMPILER

Machine2K

New member
VB UNCOMPILER

איך אפשר לראות את קוד המקור של קבצים שהפכו אותם ל-EXE דרך VB?

VB - Rator

New member
בחיים יש תהליכים בלתי הפיכים

אפשר להפיל תיק אבל אי אפשר לתייק פיל. אם תוציא מדוזה מהמים היא תהפוך לשלולית. עכשיו קח את את השלולית הזאת ותחזיר לים. האם היא תהפוך בחזרה למדוזה ???

VBmaster

New member
מצטער אבל...

החברים צודקים קובץ EXE הינו קובץ סגור ולא ניתן לראות את התוכן שלו, תאר לעצמך שהייתה בונה תוכנית שהיא בגדר גילוי עולמי פטנט ששווה מיליונים אתה מסכים איתי שלא הייתה רוצה שמישהו יקח לך את הקוד היקר הזה ואולי ישפר או יהרוס אותו והכל על חשבון הגב שלך??? הלא כן?! חוץ מזה קבצי EXE הם קבצי הפעלה ניתן ליצור את הקבצים האלו בכמה סוגים של תוכנות לתיכנות כגון ++Flash, VB, C, C ועוד כך שלא תוכל לדעת עם איזה כלי יצרת את קובץ ההפעלה. אחרי כל הנאום הזה עזוב אותך שכח מזה אין אפשרות כזאת. VBmaster

The Vb Coder

New member
ניתן, אבל בערך.

ניתן לבצע Debuging גם לקובץ exe. כל מה שאתה צריך זה Visual C++ ולקוות שלא מנעו את האפשרות הזו (בעצם הוסיפו את האפשרות הזו) בתהליך הקימפול של ה-Vb.

TheCrow

New member
אז ככה...

קודם כל, לא קוראים לזה Uncompiler - אין מילה כזאת באנגלית. מה שאתה מחפש זה VB Decompiler. אז ככה, מגירסה 5.0 של מיקרוסופט, המפענח קבצי exe של ויזיואל בייסיק לא יעבוד כי שיטת הכתיבה של הexe עצמו השתנתה. יש שתי שיטות כתיבה PCode ו Native. אם הצלחת למצוא decompiler כלשהו באינטרנט, אולי (אולי גדול מאוד) אם תצליח לפענח exe מקודד בשיטת PCode. שיטת Native בלתי אפשרית לפענוח (הסבר יותר מידי ארוך למה אי אפשר). אם אתה ממש רוצה לנסות חפש: SoftICE היא מצליחה איכשהו ל"שחזר" חלק מהקודים ב exe שמקודד בשיטת PCode. בהצלחה!

שטויות!

אין כזה דבר "מפענח", תגיד מה שתגיד, ואתה יכול לחפש עד מחר!!! אין כזה דבר ולא יעזור לכם! דרך אגב, אבא שלי מתכנת מחשבים שאלתי אותו והוא אמר שאין סיכוי שיש כזה דבר - כי ככה יכולים לגנוב תוכנות ופטנטים!!! תשכח מזה, ואל תאמין לאף אחד - אין כזה דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TheCrow

New member
מה אתה אומר!

http://www.decompiler.com/download.html תן לאבא שלך לקרוא קצת.... כל דבר אפשר לפרוץ (בסופו של דבר)...

TheCrow

New member
תוספת....

אני בדרך כלל לא עושה את זה אבל שיהיה: http://www.embeddedstuff.com/1_13.htm - ממיר קבצי exe של vb3 לקוד מקור http://catalog.vbonline.com/ashsoft/default.htm - יש אפילו חברות שמוכרות את התוכנות האלה! ( גם לגירסה 3 וגם לגירסה 4 ).

איו באתרים האלה כלום...

זה סתם לשפות ישנות כמו לא יודע מה, וזה לא לויזואל בייסיק או לשפות עיליות, חוץ מזה שהרוב זה זה קומפיילרים רגילים של בורלנד או של דלפי, ותרד מהעניין, כי זה לא זה. אין כזה דבר, כי זה לא חוקי, ואף חברה שבעולם לא תמכור בחנויות מוצר לא חוקי (אתה לא חושב???). אם זה היה נכון, כל התוכנות של מייקרוסופט כבר היו נפרצות מזמן, ועד עכשו זה לא קרה??? למה??? אם זה היה נכון כל תוכנית שהייתה נכתבת הייתה נפרצת - וזה לא קורה ולא קרה. אולי בשפות הישנות כמו אסמבלי או פסקל. (וגם זה ממש לא נראה לי!!!) חוץ מזה על איזה שיטה התוכנות האלה עובדות??? קומפיילר מריץ את הקוד ופשוט הופך את הקובץ הקיים ל Exe. ומה זה עושה - לוקח תוכנה שהוא לא מזהה והופך אותה למה שהוא לא יודע מה זה??? ואם זה לא השפה המתאימה מה יקרה??? עכשו אני מקווה שהשתכנעת, ושתרד מהרעיון.

vbgames

New member
אני חולק על דעתך

אני לא מכיר שום תוכנה שלא הצליחו לפרוץ אותה כולל התוכנות של מיקרוסופט. מה שלא פורצים בדרך כלל לא שווה פשוט

דודו ל.

New member
VB UNCOMPILER

אי אפשר לראות את כל הקוד אבל אפשר לראות חלק באמצעות תוכנת HEX

Machine2K

New member
יש דבר כזה!!!

אני מחפש DEcompiler לVB3 ואני יודע שיש דבר כזה לכל הספקנים שבינכם!

RoleR

New member
מיקרוסופט ???????

אחי, התוכנות של מיקרוסופט מכילים תורנות הגנה מפותחות מאוד. אין מבצר יותר בטוח מהתוכנות האלה. הסיבה שהם נפרצים, היא קודם כל על ידיי אנשים בעלי סמכות ורישיונות. והם נפרצים לשם תיקונים, שגיאות, ובכלל לגלות רעיונות אבל הם לא גונבים אותה. התוכנות האלה הן בינלאומיות ומוגנים על ידי זכויות יוצרים ואמנות בינלאומיות, "כל המשכפל תוכנות אלה מסתכן בתביעות אזרחיות ופיליות עד למקסימום הנקוב בחוק". וגם אם זה היה אפשרי לאף אחד לא היה ביצים לעשות את זה...
מקווה שהבהרתי את עצמי בד"כ התוכנות האלו נפרצות למטרות טובות וחיוניות כמו למשל עיצוב או תכנון מחדש.. ------------------------------------------------------- ובקשר לפריצת קוד מקור אין קוד כזה, על מנת לעשות זאת אתה דורש את הקוד של מיקרוסופט לבינלאומיות חדירה לקודי מקור למטרות טובות בעיקר! הקוד מכיל 62 ספרות והוא עשוי מסימנים שלא מופעים במקלדת. והקוד מוגן ואפילו האנשים המורשים ביותר לא מקבלים אותו אלה התוכנות "נפרצים" על ידי הרשת באופן אוטומטי. והקוד עצמו מוגן יותר מהתחת של ביל גייץ
מקווה מאד שעזרתי, דניאל(לכל מי שלא הבין "מאיפהלי" אני עובד אצל מיקרוסופט). בברכרה, דניאל

למעלה