VB וC

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך

mich

New member
VB וC

שלום אני צריכה לכתוב תוכנית ב C או ++C אבל את הinterface אני רוצה לעשות בVB איך עושים את זה? תודה מיכל

VBmaster

New member
אם אני מבין נכון...

את רוצה לתכנת תוכנה בשפת C או C++ ולהציג תוצאות או לראות ממשק של Visual Basic אז מצטער לא ניתן לעשות דבר כזה. ל C++ יותר נכון VC++ יש את הממשק שלו וזה שונה מהממשק של VB מה גם שאלו שתי שפות שונות עם צורת תיכנות שונה. הקשר היחיד ביו VB לבין VC++ אלו הן פונקציות API כלומר שתי שפות התיכנות יכולות להשתמש עם אותה פונקצית API כמובן בפורמט קצת שונה אך זהו זה. VBmaster

The Guardian

New member
תגובתי

אבל שמעתי שאת המשחק tomb rider תכנתו גם בVB וגם בC זה לאפשרי לעשות חצי מתוכנה אחת וחצי בשניה ואז לשלב איכשהו? או לעשות מעבר ביניהם?

VBmaster

New member
לא ולא טעות מרה...

Tomb Rider מתוכנת לחלוטין המנועים גרפיים חזקים של C++ ו- VC++ בלבד אין שם אפילו שורת קוד אחת של VB VBmaster

atron_il

New member
תשובה

נו תראה הכל אפשר לעשות אבל עדיף שתלמד VISUAL C זה יותר כדיי מאשר להכנס לעומק של תכנות בVISUAL BASIC וגם לשלב קוד של C.

The Guardian

New member
אתה צודק...

אתה צודק בהחלט...אבל אחריי שאני השקעתי לפחות 3 שנים בויז`ואל ביסיק כבר...עכשיו לעבור לC זה בעיה...אני מתחיל ללמוד שנה הבאה בבית הספר את זה אם אני לא טועה...בי`...

atron_il

New member
בהצלחה

תראה אני אומר את זה מתוך ניסיון שצברתי בעת בניית פרוייקט שלי בשילוב VISUAL BASIC הגם קוד C וגם שילוב ACTIVEX אז תאמין לי זה כמות לילות (כי בימים למדתי) של חוסר שינה והרבה סבלנות כדי עכשיו להתחיל ב תיכנות C. עדיף כבר לבדוק את השילוב VISUAL BASIC עם ACTIVEX שזה נראה לי אפתור בעיה כלשהיא .

noam172

New member
קובצי obj

קובצי obj הם הקבצים שנוצרים לאחר ההידור ולפני הקישור ומטרתם לאפשר שילוב של שתי שפות.אני יודע ש-vc++ תומך בזה. גם vb יוצר קבצי obj אבל אני לא בטוח שהוא מאפשר לעצור בשלב זה ולקשר אותם ביחד עם ה-obj של vc++

למעלה