raven beats
New member
Various Arists For The Masses
אני לא יודעת אמ זה בגלל ההופעה המתקרבת בצעדי ענק
או פשוט האהבה האין סופית הזו אבל כרגע מה שמתנגן לי בפלייליסט בין היתר הוא אלבומ המחווה המשובח לדפש מוד בהשתתפות The Cure, Smashing Pumpkins, Rammsteinואחרימ שנקרא Various Artists - For The Masses: Depeche Mode Tribute. דיסק חובה בכל בית אב ואמ.. קאברימ מצוינימ. אז למי שלא מכיר, זה הזמן. לכמ ובשבילכמ... בדיסק היחיד והערירי נמצאימ קאברימ שלא נופלימ מהמקור ונותנימ להמ פרספקטיבה בהחלט מכובדת וחזקה למילימ.. ויש כאלה שבהחלט אפילו עולימ על המקור...(אני בטוחה שהיו יכולימ להכניס לשמ עוד מספר לא מבוטל של קאברימ, אבל תמיד תוכלו להוסיפ בעצמכמ כמו הקאבר של מרילין מנסון לשיר Personal Jesus וסקוט ווילנד מהלהקה המשובחה STP לשיר But Not Tonight). אני חייבת לציין את הקאבר (המצוין) של הקיור ל-World In My Eyes, האהוב עליי, כמו שרק רוברט יודע לעשות (סמית'-סולן), מוזר ממכר וקצבי(!)... עוד קאבר משובח ביותר שייכ להרכב בשמ Locust שמבצע את Master & Servant בסגנון בוסה נובה ממכר לחלוטין, אז אמ משהו שונה עושה לכמ את זה, (וההיפכ הגמור מהמקור), רצועה מס' 9 תעשה את העבודה. עוד קאבר מדהימ שייכ ל- Rabbit In The Moon שמבצע את Waiting For The Night, שאני חייבת לציין שכששמעתי אותו בפעמ הראשונה, נפלתי שדודה לחלוטין..אמ חשבתי שאי אפשר להתעלות על המקור, זה השיר שהוכיח לי עד כמה טעיתי...קאבר אפל, מסתורי, מהוקצע. הדפשימ לא יכלו לבקש משו טוב יותר. מה שמביא אותי לבילי קורגן, הילד המוזר והגאון של הרוק.. כאן Smashing Pumpkins במיטבמ, מביאימ את השיר Never Let Me Down Again למשמעות המקסימלית. ואמ ברוק עסקינן...דפשימ יקרימ, אמ עוד לא שמעתמ על Rammstein הרוקרימ הגרמנימ והמדהייימימ, רוצו לשמוע... המ מבצעימ פה את אחד הדברימ שרק בשבילמ כדאי לשימ יד על האוספ.. Stripped בביצוע רוק גרמני כסחני שמותיר את הנגינה של הדפשימ ואת דייב קצת אייכ להגיד את זה..כמה צעדימ אחורה...אולי השיר היחיד שעושה לדייב בי"ס (היחיד..
) ..תתחילו להשקיע..והאזנה נעימה... השירימ: Smashing Pumpkins Never Let Me Down Again (4:01) God Lives Underwater Fly on the Windscreen (5:22) Failure Enjoy the Silence (4:20) The Cure World In My Eyes (4:51) Dishwalla Policy of Truth (3:45) Veruca Salt Somebody (4:05) Meat Beat Manifesto Everything Counts (5:24) Hooverphonic Shake the Disease (3:59) Locust Master and Servant (3:40) Self Shame (4:12) Monster Magnet Black Celebration (4:16) Rabbit In The Moon Waiting for the Night (7:34) Apollo Four Forty I Feel You (5:21) Gus Gus Monument (5:21) Deftones To Have and to Hold (2:53) Rammstein Stripped (4:44
אני לא יודעת אמ זה בגלל ההופעה המתקרבת בצעדי ענק