Vansssssssssssss!!!!

i l0ve u

New member
Vansssssssssssss!!!!

אוישששש אני רוצה ואנססס שחורות!! ראיתי עכשיו אצל המדריכה שלי ואנס שחורות עם הלוגו בצהובב
דיי אני רוצה כאלה נעליים ועכשיוו!! אתם חייבייםםםםםםםםםםםםםם לעזור ליייי!! כמה הן עולות??????? באיזה מידות יששש? עידנו'ששש הלפפפ כבר קנית ת'נעליים?? אתה יודע אם יש פה קרוב? יעני בנתניה או משו?? סליחה שאני פותחת לזה עוד שרשור פשוט לשרשור הקודם לא התייחסתי אז אולי למישהו יש קישור ? עד לא מזמן רציתי אולסטאר אבל זהוו עכשיו אני רוצה ואנס וברגע שאני יגלה מאיפה אני יכולה למצוא ואנס שחורות כאלה אני קונהה אוף חבל שלא שאלתי ת'מדריכה שלייי אני ישאל אותה ישר שאני יראה אותה ..!!

i l0ve u

New member
../images/Emo99.gif

איזה תמונותת נוו בא לי ת'נעליים האלההההההה הם מאזה לא נראות במציאות כמו בתמונות... אה וטל סיימתי לקרוא את כל הטור :))

LoCa GiRLL

New member
הוואנסס הראשונות הכי יפות לדעתי

נו השחורות עם הצהוב...ח הכי נורמלי מה התלהבת מהן כל כך ראבק........

i l0ve u

New member
נו כאלה אני קונה

ודירררבלאקק אם מישהו קונה כמוני! חח סתם
בקיצור הן ממש מהממות נילי את צריכה לראות אותן במציאות...

i l0ve u

New member
הן מגניבות בטירוףףףף

והן ממש ממש יפות.. זה הטעם שלי אין מה לעשות.. כאילו סבבה אני יודעת שהטעם שלך יותר אלגנטי וזה סבבה כל אח והטעם שלו מה אני מוצאת בנעל? שומדבר מיוחד זה פשוט הטעם שלי .. אוףף וטל אני לא יכולה לחכות יותררררר עוד כמה זמן יוצא "פרק" חדש ביומן????????????????????????? חח זה ה"הארי פוטר" שלנו ...

i l0ve u

New member
לא משנה ...

כבר קראתי בשירשור הקודם שהן עולות 350 שקל
אוףףףף יש לי כולה 150! חשבתי לסחוט מההורים עוד 50 ... אבל לא עוד 200!!......... בעעעע איזה פאקינגג וורלדדדדדדדדדדד טוב אני ישיג אותן בכל מקרה

No BoDy1

New member
אוקיי.. כנסי..

המחירים של ה-Vans בסביבות ה250-350... ויש אותך בביץ' האוס במנטה באולטרה וויב...

i l0ve u

New member
יש אותי בביצ' האוס ובמנטה?

חח סתם ... <רשמת "יש אותך..."
> אקיצ משו מהחנויות שאמרת זה בנתניה ??? אם כן איפה? בעיר?

למעלה