vans

מכושפת15

New member
vans

אז ככה, היום התפרסם עיתון בית הספר שלנו בנושא השואה, והייתה שם כתבה בנושא חברת הנעלים "vans" שעוררה לא מעט מהומות. בעקבות זה כמה בנות החליטו לחקור את העיניין יותר לעומק, אז אני צריכה עזרה, מה אתם שמעתם על העניין? כמה דברים שנאמרו: הצורה של המגן דוד נועדה לאחיזה טובה יותר בסקייטבורד, החברה היא חברה בריטית/גרמנית, ה"מטרה" של החברה היא להשאיר את הסימנים של המגן דוד בשלג נגיד, ולגרום לאנשים "לדרוך" על הסמל שלנו. דעתי- הכל שטויות. הבכירים בחברה לא ישבו ותכננו את ה"השמד" במקלדת, והצורה של הסוליה היא די מקרית, פשוט אוהבים לעשות סיפור מכל דבר. זה לא שלראות אנשים דורכים על מגן דוד זה מה שעושה להם את זה
אותו הדבר יכל לקרות גם עם הצלב..

B a m b o o k

New member
בולשיט

לי לקח רק אחרי כמה דקות של הסתכלות להבין שאמרו שזה מגן דוד. ורק בגלל שאמרו לי.

תמיר1991

New member
בדיוק, זה סתם בולשיט.

מגן דוד הוא צורה גיאומטרית די פשוטה, למרות שלא תמיד זה נראה ככה. לא קשה ליצור משהו דומה. זה מקרי לחלוטין. ובכלל, אם יהיו אנטישמים שירצו לעשות את זה, הם לא יהיו לא בבריטניה ובטח לא בגרמניה של היום... תמיר.

MoonyAvFreak

New member
אני אלך עם ואנס גם בשלג! XD

ואנס
הנעליים הכי טובות שיש בערך.

חח התכוונת הכי מכוערות?../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

סתם.. לא באה לקטול או משהו.. גם כולם פתאום הולכים עם זה... קיצר, אני לא אהבתי.

Abaadi

New member
כתבה?

דבר ראשון, כל המהומה על עניין הואנס נובעת מאי הבנה אחת גדולה. אם זה הגיע לשער העיתון הבית ספרי שלכם - זה טיפשי מאד וגם מסוכן, כי לפני שבנאדם מפרסם כתבה בעיתון הוא צריך לחקור את הנושא עליו הוא מדבר ולא לזרוק האשמות באוויר. חברת ואנס (Vans) היא לא חברה בריטית-גרמנית, אלא חברה אמריקאית מקליפורניה. החנות הראשונה נפתחה ב15 במרץ 1966ע"י יצרן הנעליים פול ואן דורן (ולא, הוא לא גרמני) באנהיים (Anaheim) שבקליפורניה. הסוליה הראשון שואן עיצב הייתה בצורת יהלומים, שני קווים החוצים אחד את השני ויוצרים את ה-diamond pattern שעדיין אפשר למצוא בדגמים מסויימים. בשנת 1976 שונה העיצוב של הסוליה. לתבנית ה"יהלומים" הוספו קווים מקבילים החוצים אותם על מנת ליצור סוליה חזקה יותר. כך נוצרה סוליית ה-waffle sole. כןכן. לא מגיני דוד, לא יהודים, לא נאצים ולא גרמנים. וואפל.

מכושפת15

New member
אמ

זאת לא כתבת שער, ההפך, כמה שורות וזהו.. והקטע עם המידע הלא מבוסס, את צודקת ב100% כבר אמרו את זה לעורכת ולמדנו לקחים לפעם הבאה..

למעלה