Vancouver Isalnd University

OrangeLady

New member
Vancouver Isalnd University

היי חבר'ה, אני חדשה בפורום.
לאחרונה התעניינתי בלימודי מדעי החברה בקנדה.
יש פה מישהו שלומד בקנדה ויודע להמליץ פחות או יותר על אוניברסיטה מומלצת ולא יקרה כל כך?
פניתי לאוניברסיטת איילנד ונקובר, נראה שעל פי ממוצע הבגרות שלי אני מתאימה, הם גם ממש התלהבו מזה שאני מישראל (?!) והשכר לימוד שלהם נע בין 13,000$ ל15,000$ שזה עוד בסדר מבחינתי (לעומת אוסטרליה או אנגליה לדוגמא).
מישהו מכיר את האוניברסיטה? שמע או חווה בעצמו ויודע לספר חוות דעת עליה? על האיזור? מחייה? כל פרט לטובה או לרעה שיכול לתרום?

תודה לכם :)
שתהיה שנה מוצלחת ופורייה וגמרה חתימה טובה.
צום מועיל למי שצם.

היא זולה כי היא נחשבת ברמה נמוכה.

זה מוסד חצי מקצועי חצי אקדמי שהוקם כקומבינת הגירה/עשיית כסף קל על חשבון מהגרים. מרבית הסטודנטים בו הם סינים שנמצאים למעשה בתוכנית מכינה באנגלית ואם הם מספיק טובים מבקשים לעשות טרנספר למוסדות רציניים יותר.
אם לא, הם נשארים שנתיים ומבקשים אישור עבודה לשנתיים אחריו שבמהלכם הם מנסים להשיג תושבות קבע.
בגלל זה הם התלהבו מהפניה שלך.
עם סכומי הכסף האלו עדיף לך לנסות ללכת למוסדות שהם אולי מהשורה השניה של האקדמיה הקנדית אבל לפחות בעלי מוניטין טוב. אוניב לת'ברידג׳, ממוריאל, רג׳ינה, ברנדון או ubc אוקנגן למשל.

זאת ועוד...

אני לא בטוח שהם נמצאים ברשימת המוסדות מאושרת על ידי cic לצורך הוצאת ויזת לימודים.

OrangeLady

New member
הבנתי..

אוקי תודה רבה על המענה המעמיק, אני שמחה שפניתי לפורום לפני שמיהרתי להרשם וישר להתלהב מזה שהתקבלתי...
אני אבדוק את שאר האוניברסיטאות שהמלצת עליהן.

תודה ושנה טובה !

OrangeLady

New member
אוניברסיטת ממוראיל

היי, נראה ששכר הלימוד באוניברסיטת ממוריאל ממש נמוך (8,000-8,800$ לשנה).
זה לא מציבעה על רמת האוניברסיטה שהיא נמוכה גם כן?

לא בהכרח. כמה נקודות...

1. ממוריאל בסיינט ג׳ונס ניו פאונדלנד. היא מקבלת מענקי עידוד בניסיון למשוך אנשים לגור שם.
2. יוקר המחיה ועלות ההשכלה שם זולים יותר ממקומות גדולים ויקרים.
3. חישבת הפרשי סטודנוים בינל?

John the Savage

New member
אם כבר האי ונקובר

למה לא אונ' ויקטוריה? זו אוניברסיטה הרבה יותר טובה, ושכר הלימוד שם לא הרבה יותר גבוה:
http://web.uvic.ca/calendar2014/FACS/UnIn/UTanOF/AcDe.html
חוץ מזה שויקטוריה היא עיר חמודה.

ובאופן כללי, מכיוון שהעלויות הן שיקול עבורך, הטבלה הבאה יכולה לעזור:
http://www.aucc.ca/canadian-universities/facts-and-stats/tuition-fees-by-university/

OrangeLady

New member
אהבתי את הדיסקליימר שלך

תודה.
לאו דווקא חשוב לי ללמוד בונקובר. פשוט נתקלתי באוניברסיטה הזו ספציפית ורציתי לבדוק איפה אני עומדת מבחינת קבלה.
אשמח גם באיזורים אחרים בקנדה..
תודה על העזרה !

את מודעת לעובדה ש...

ונקובר וונקובר איילנד הם שני דברים שונים בתכלית. חתיכת מיצר ים די מאסיבית מפרידה ביניהם.

למעלה