ואחרונה-ג'נס המהמם
T to the end1 New member 27/9/10 #21 ../images/Emo252.gifאיכס איזו מעריצה מכוערת.רואים שאין לה הרבה הצלחה בתחום הזה אז היא מתעלקת כמו קוף על הבנים פתטית.
../images/Emo252.gifאיכס איזו מעריצה מכוערת.רואים שאין לה הרבה הצלחה בתחום הזה אז היא מתעלקת כמו קוף על הבנים פתטית.
מ משי22 New member 27/9/10 #15 טנקס ../images/Emo24.gif אין לי זמן לראות סרטונים וכאלה... אבל התמונות שוות!
• •°D a N u § h°• New member 27/9/10 #20 ליתר דיוק זה סרטון אחד ../images/Emo3.gif ואני מתפלאה עלייך שאת לא זוכרת איזה פרק ג'נס ביים! את יותר מעודכנת ממני בדר"כ..
ליתר דיוק זה סרטון אחד ../images/Emo3.gif ואני מתפלאה עלייך שאת לא זוכרת איזה פרק ג'נס ביים! את יותר מעודכנת ממני בדר"כ..
מ משי22 New member 27/9/10 #24 צודקת, לכן הלכתי עכשיו לבדוק וזה מה שמצאתי: At Rising Con Spain 2010, Jensen confirmed that he would be directing the third (later confirmed to be the fourth) episode of the season, although it would be the first one they filmed. . אז כנראה שזה בכל זאת הרביעי...
צודקת, לכן הלכתי עכשיו לבדוק וזה מה שמצאתי: At Rising Con Spain 2010, Jensen confirmed that he would be directing the third (later confirmed to be the fourth) episode of the season, although it would be the first one they filmed. . אז כנראה שזה בכל זאת הרביעי...
מ משי22 New member 27/9/10 #27 ../images/Emo207.gifפרומו לפרק הבא מכיל לפרק 6.02, כמובן... www.youtube.com/watch?v=qdSSWMu5OhQ&feature=related
../images/Emo207.gifפרומו לפרק הבא מכיל לפרק 6.02, כמובן... www.youtube.com/watch?v=qdSSWMu5OhQ&feature=related
מ משי22 New member 27/9/10 #28 ועוד משהו מצעד 15 הפרקים הטובים ביותר של SPN. אני ממש לא מסכימה איתם (הפרק האחרון של עהונה החמישית במקום הראשון?? ) אבל תמיד נחמד לראות דברים כאלה.
ועוד משהו מצעד 15 הפרקים הטובים ביותר של SPN. אני ממש לא מסכימה איתם (הפרק האחרון של עהונה החמישית במקום הראשון?? ) אבל תמיד נחמד לראות דברים כאלה.
G G Baby New member 27/9/10 #29 איפה המצעד? ../images/Emo13.gif ומה עם השרשור לפרקים האהובים? עד שהכנתי תקציר..
מ משי22 New member 27/9/10 #30 ../images/Emo122.gifהייתי בטוחה ששמתי קישור http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20361165_15,00.html ובקשר לפרקים אהובים- אני יודעת, מצטערת פשוט לא היה לי זמן. אני אפתח היום, בקרוב!
../images/Emo122.gifהייתי בטוחה ששמתי קישור http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20361165_15,00.html ובקשר לפרקים אהובים- אני יודעת, מצטערת פשוט לא היה לי זמן. אני אפתח היום, בקרוב!