Van Der Graaf Generator - תוצאות

מורנא007

New member
Van Der Graaf Generator - תוצאות

1. A plague of lighthouse keepers - 90 pt. 2. Man-Erg - 65 pt. 3. Lemmings - 44 pt. 4. House With No Door - 41 pt. 5. Still Life - 40 pt. 6. La Rossa - 39 pt. 7. Killer - 35 pt. 8. Refugees - 32 pt. 9. The Undercover Man - 30 pt. 10. Lost - 28 pt. 11-12: Childlike faith in childhood's end; Scorched Earth - 25 pt. 13. Arrow - 23 pt. 14. Pilgrims - 22 pt. 15. Sleepwalkers - 14 pt. 16. My Room - 13 pt. 17. Darkness (11/11) - 11 pt. 18-19: Emperor in his war room; Out Of My Book - 10 pt. 20. The Sleepwalkers - 9 pt. 21-22: Last Frame; Wondering - 6 pt. 23-24: White Hammer; Whatever Would Robert Have Said? - 5 pt. 25. Pioneers ove c - 2 pt. 26-27: Lizard Play; After the Flood 1 pt.​

B a z a

New member
מור, אחרי רנסנס, תעשה בבקשה הצבעה על קינג קרי

מזון. תודה.

שמע,

אפשר אפילו להריץ במקביל את הקרימויזיון ואם אנחנו כבר בעניין של תכנית כבקשתך, אז אני מבקש אחרי זה את פלאואר קינגס תודה

מורנא007

New member
כן, אפשר

אבל, רציתי לתת זמן לאנשים שישמעו את האלבומים ויזכרו בשירים. כידוע לפעמים הדבר כרוך בהוצאת הויניל, ניקוי הויניל, הנחת הויניל בעדינות על הפטיפון, שמיעה של צד א' העברה לצד ב' וכו' - מה שלוקח הרבה זמן, ליחסית להקפצה של שירים בנגן. לדעתי, כדאי לדגום את הלהקות הגדולות של שנות ה- 70, זה משאיר לפחות את , Traffic, Focus, Strawbs, Rush, Jethro Tull, Kansas להצבעה. אבל אין כל בעיה בסדר ההצבעה. הרי קרימזו היו ראשונים שעשו פרוג (למרות שהמודי בלוז הקדימו אותם בשנה
), ועדיין לא הצבענו עליהם.

שמע,

אפשר להריץ את הקרימויזיון במקביל ואם אנחנו בעניין של תכנית כבקשתך, אז אני מבקש אחרי זה את הפלאואר קינגס תודה

טוב, לא ברור העסק הזה

או שאני שולח תגובה והיא לא מופיעה, וגם השנייה לא, ואז פתאום שתיהן מופיעות

pinnacle

New member
עדיף לא הצבעות במקביל../images/Emo70.gif

צריך להתרכז כל פעם בהצבעה על להקה אחרת בלבד כדי לא לפגוע באיכות ההצבעה, כך כל הגולשים ייחשפו גם ללהקות שהם לא כל כך מכירים. חוץ מזה יש המון להקות להצבעות אלו והדבר יוצר זריקת מרץ לפורום שמתעורר לחיים
אני מאמין שקרימזון יהיו ממש בקרוב

pinprick

New member
../images/Emo45.gifיותר כיף כשיש זמן לשמוע לפני ההצבעה.

וחוצמזה, גיליתי שאני ממשיכה לשמוע דווקא את הלהקות האלה גם בשבועיים שאחרי...

boten d

New member
נכון לגמרי.

לאחר הזנחה קטנה של VDGG פתאום אני מקשיב להם כל הזמן!

B a z a

New member
אני לא ממהר לשום מקום

קרימזון היא הלהקה הכי מוכרת שלא הצבענו לה עדיין, והיחידה שאני מכיר מספיק שירים שלה בשביל להצביע.

pinnacle

New member
../images/Emo47.gifPawn Hearts ניצח בענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif;

האלבום כולו מופיע בשלושת הגדולים
גם Still Life(המצויין) הפתיע לטובה כשכל שיריו נכנסו במקומות גבוהים יחסית
שאר ההצלחות מהאלבומים האחרים (המצויינים)לא הפתיעו בכלל
כישלון יחסי ומפתיע לאלבום Godbluff
ופחות מפתיע ל-The Quiet Zone/Pleasure Dome.

Barmelai

New member
ניצחון מוצדק

PH* הוא בין האלבומים רבי העוצמה שקיימים בכלל ואצל VDGG בפרט. אבל בכל זאת אחרי שנים רבות השורדים הגדולים אצלי הם דווקא אלבומי "הסולו" של האמיל, והזיקית והפינה השקטה הם המתחרים ביניהם על האלבום הגדול ביותר שהאמיל כתב לטעמי. חוץ מזה שעם קילומטראז' ההקשבות, ההבדלים בין אופי אלבומי הסולו של האמיל בשנות השבעים ואלבומי VDGG נהיו זניחים. באלבומי הסולו הסאונד ביתי יותר והשירים רזים יותר אבל לא בהרבה. היום מבחינתי כל מה שהאמיל עשה בשבעים משתייך ל VDGG או להפך - כל האלבומים זה פיטר האמיל בסופו של דבר. *(האם זה מקרי או בכוונה ש PH הוא גם PAWN HEARTS וגם PETER HAMMILL? האם PH הוא בעצם ה S/T של האמיל?)

amit7349369

New member
האם היה זה ברייטמן שרשם על House With No Doo:

"היא בלאדה האמילית אורבנית טיפוסית: הוא נהנה לעסוק בבתים סגורים, בדידות ולבטים קיומיים. הביצוע הדינמי של האמיל מצליח להפיח חיים גם בלחן הבינוני הזה." לפחות פה בפורום הוא בדעת מיעוט (מקום רביעי).

למעלה