Vamos Vamos Argentina

yaelgro

New member
Vamos Vamos Argentina

איזו שישיההההההההההההה אמנם לא ראיתי את המשחק כי ביומיים האחרונים יש פה איזה תקלה מעצבנת, אבל מידי פעם התעדכנתי בתוצאה.

גרי רשף

New member
ו..אין אצל מי לראות?

אם זה לא יסתדר- את מוזמנת לקחת מטוס ארצה ולהגיע אלי, וזו הזדמנות להזכיר לחברי הפורום שמי שמעוניין לצפות בצוותא במשחק נגד הולנד- שישלח לי מייל או מסר ואשלח לו את הכתובת (אני גר בכפר ויתקין ליד נתניה). בינתיים אין נרשמים אז כנראה שאשב לבד בחושך ואראה את המשחק..
למי ששכח- יום רביעי הקרוב בשעה 22:00.

yaelgro

New member
התקלה היא לא בטלויזיה.

כולם פה התכנסו ביחד לראות את המשחק באולם הכנסים. אני פשוט עובדת בגלל תקלה במקום אחר.

yoelmati

New member
!no...increible lo que fue esooooo

איזה קרנבל, פשוט לא ייאמן!!! מה שעוד יותר לא ייאמן זה שריקלמה נבחר לאיש המשחק של פיפ"א. כנראה שהם חיים בפלנטה אחרת... והם לא ראו את הביצועים של סביולה ומקסי רודריגז. משחק נהדר, איך כולם שמחו פה גם כשEL PIBE MESSI נכנס, ובטח אחרי הגול שלו... אווירה חלומית, אין לי מילים לתאר את זה... שבת שלום לכולם, אני הולך לחגוג פה ברחובות קורדובה עם החבר'ה. SOY AREGENTINO, ES UN SENTIMIENTO! VAMOS ARGENTINA TODAVIA!

Nasnei

New member
כי חייבים לראות עןד פעם...

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4189,00.html

אין לי קול..

ראיתי את המשחק לבד בבית.. נהנתי כמו מטורף... היה כיף לא נורמלי... אני מאוד מאושר... הולך עכשיו לקרוא טיפה קלרין ולה נסיון.. לראות מה אומרים שם.. רק.. אני בוכה מבפנים.. הלוואי והייתי יכול לשמוע את ויקטור הוגו.. :( ד"א, מי שרוצה באזור ב"ש... מוזמן ליצור קשר... גם פה.. אני מזמין הביתה.

ראיונות..

אני ממליץ למי שרוצה להיכנס לאתר של קלרין.. http://www.clarin.com/ יש ראיון עם מסי ופקרמן... מומלץ בחום. כל העיתון רק כדורגל.. איזה כיף... כל השאר לא חשוב .. אני רוצה כבר לראות תמונות של ה 9 DE JULIO

InfectedM

New member
איזה מרגש... ראיתי את המשחק ברעננה

אצל אחי. אחרי המשחק היו כמה מכוניות שעשו סיבובים ברחוב הראשי הזה (אחוזה? תקנו אותי אם אני טועה) עם דגלים, חולצות ושירים :) מרגש. אצלנו (באשדוד) לא הייתי רואה את זה בחיים :)

אאיזההה ניצחוןןןןןןןןןןןןןןןן ((:)

אבל אוף \: לא ראיתי ת'משחק כי הסינים החליטו לא לשדר את המשחק הזה! קקאותתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!! אבל אני עדיין שמחה ומאושרת שהמשחק הזה הלך להם מצויין. אני מקווה שאת המשחק הבא נגד הולנד הסינים כן יחליטו לשדר, וככה אני אוכל לראות. VAMOS VANOS VAMOSSSSSSSSSSSSSSSS ARGENTINA!!!!!!!!!!!!!!!! חחח נכון זה נחמד לדעת שלברזילאים הלך גרוע במשחק האחרון
?

Matanhirsch

New member
מיכל..אל תדאגי..

משחק הבא של ארגנטינה(נדמה לי יום רביעי) זה משודר בערוץ 2!!יאללה ארגנטינה..אם יהיה משחק טוב כמו היום..אין סיבה שהם לא יעלו לשמינית גמר מהמקום ה-1!!

למעלה