VALENTINES היום בג'י

DJ$upreme

New member
VALENTINES היום בג'י ../images/Emo23.gif

חג אהבה שמייח לכולם. היום בג'י, בנות חינם עד 24:30, כל השאר 40-50 שקלים. שתיה חינם כל הערב. היפהופ עם DJ FAT R ואיתי. ומה עוד? לכבוד חג האהבה, נעזור היום בצורה מאוד מיוחדת לכל מי שרוצה, מחפש ומעוניין בקצת אהבה או לפחות חיבה מסוג כזה או אחר. כל מי שירצה, יקבל בכניסה מספר, שיודבק לו על הבגד. בעמדת שמירת החפצים שלנו, יהיה אפשר להשאיר הודעות - על פתק - למספרים מסוימים. למשל, הודעה למספר 14: את נראית מעולה, אם את רוצה צרי איתי קשר - מספר 56. מדי פעם תוכלו לבוא ולבדוק אם יש לכם הודעות חדשות, ולענות בהודעות כתובות משלכם. זה קצת כמו SMS פרימיטיבי, וזה עוזר לביישנים לעשות את ה-ACTUAL "התחלה" עם מישהו או מישהי שמצאו חן בעיניכם. בוא, תנסו את מזלכם, אולי יצא לכם משהו. אנחנו נעשה הכל כדי לעזור. 18 ומעלה בלבד, בבקשה. ג'י ספוט, החל מחצות.

יש לך בעיות עם שמאלנים???

ראסמי - 99% מהקיהילה ששומעת ושעושה היפ-האפ
בארץ הם ימנים אני הולך לעשות רפורמה.... סופרים - אני מסכים איתך, גבר חייבים להחליף ת'ממשלה!

EmGee

New member
הממשלה בסך הכל כנראה מתחלפת

בלי לפתוח עין לשטן. זה ששרון ממשיך לעמוד בראשה זה לא אומר שהיא תפעל בדיוק באותה צורה. ככל הנראה שינוי תחליף את ש"ס וגם אם לא אז ש"ס תהיה בעלת כח קטן בכמעט חצי. ובלי להכנס עכשיו לפוליטיקה זה שינוי משמעותי.

Hypnotize

New member
אל תגזים.... אם זה יהיה כל הזמן

אנשים יתחילו לעשות מזה צחוק..

Rapid נאור

New member
רגע, אבל אני נכנס חינם?

קבל הקפצה *חינם* *אהמ*חינם*אהמ*נאור*אהמ*אפפפפצ'ייי* סליחה, אני קצת מצונן.. :)

Rapid נאור

New member
רגע, אבל אני נכנס חינם?

קבל הקפצה *חינם* *אהמ*חינם*אהמ*נאור*אהמ*אפפפפצ'ייי* סליחה, אני קצת מצונן.. :)

למעלה