Valentain's ב "בטי פורד"../images/Emo26.gif
יסלחו לי כל מהללי ומשבחי המקום...סורי... אבל יש לי המון ביקורת. אומנם אם הייתם שואלים אותי איך היה הייתי אומרת שנהדר, כיפי וממצה- אבל זה בטח לא בגלל המנות (הקטנות) זה יותר בגלל מי שישב לידי
אז ממה נתחיל? 1.השירות-לא יודעת מה איתכם, לי קשה להיכנס למסעדה (או במקרה הזה פאב-מסעדה ולא לדעת מה לעשות עם עצמי... אף מארח/ת לא חיכו בכניסה ולקח לנו זמן לאתר את עצמינו ולמצוא את האדם שלו אפשר להגיד "שלום, הזמנו מקום ל21:30, על שם עדי". אבל בסוף זה קרה. הובילו אותנו למרפסת הסגורה, ואיך שהתיישבנו החלטתי שאם הזמנתי מקום וציינתי שאני מעוניינת במקום בפנים- אין מצב שאני הולכת לשבת במרפסת החנוקה מאוד הזו, עם המאווררי חום האלה ששורפים לך צד אחד בפנים... קראנו ל"מארחת". ערבנו מקום לאחר 3 פרצופים
2.(גם כן קשור לשירות): המים-מרוב החום הנוראי שהיה במקום פיתחנו צמא נוראי אז איך שהתיישבנו ביקשנו כוס מים. 2. המים הגיעו כעבור 20 דק' ואחרי תזכור נוסף של המלצרית שלנו (שאגב, היתה מאוד, מאוד, מאוד חייכנית
) 3.האוכל-נתחיל מלציין עובדה חשובה שנוגעת לסעיף הזה. אני בחורה רזה. מאוד רזה. בעלת קיבה קטנה. מאוד קטנה.משמע
אני שובעת מהר. מאוד. לא קורה שמגיעה למסעדה ולא משאירה קצת בצלחת, מעשר או משהו
בכל אופן... היה לי חשק מטורף ל
, בנוסף ההמלצות שלכם על המבורגר המקום גרמו לי להזמין המבורגר וכשנשאלתי ע"י המלצרית אם ארצה את המנה הקטנה או הגדולה (200/100 גר') בחרתי ב200. ה
שלי הזמין קבבוני טלה וגם הוא, שנשאל על גודל המנה כמובן שבחר בגדולה יותר (לא יודעת כמויות וכאלה...). מה אגיד?
המבורגר- סביר. לא נפלתי ואם כבר משווים אז של המוזס לוקח בענק!! בנוסף, יש לי קצת בעיה לאכול המבורגר שלא מלווה בצ'יפס, ופה המנה היתה מלווה בחתיכות תפוחי אדמה, בתפריט רשום שזה אפויי אבל היתה לזה קריספיות של טיגון... קיבלתי ממש כמה פירורים מזה, כאשר מידת ההכנה היתה too much וזה הפך כבר מאוד דומה לחטיף תפוצ'יפס.. רק שהם ממש הגזימו עם מלח והפילפל מה שגרם לזה להיות חצי אכיל. המנה אמורה להיות משביעה? כי אותי היא לא השביעה... ולשם ההדגשה, קראו שוב את מה שרשמתי כמה שורות מעלה על עצם היותי בנאדם בעל קיבה מצומקת.
רבבוני טלה-לא טעמתי, אבל ערב מאוד לחיכו של בן זוגי. המנה (הגדולה כביכול) היתה קטנה קטנה וחבר שלי לא יצא שב, אפילו שמעתי אותו אומר שהוא עדיין רעב.... 4.המחיר- 63 ש"ח על מנת קבבוני טלה שלא משביעה בנאדם שנחשב נורמלי עד אוכל מעט????????!!!! המנה היתה מאוד טעימה לטענתו אך 6 קציצות קבב בגודל מניטורי לא מצדיקות את המחיר. לסיכום, הזמנו עוגת שוקולד שהיתה סתמית למדי, 2 כוסות יין ליוו את הארוחה, סך הכל 188 ש"ח לפני הטיפ. היה לי כיף ונעים אבל זה בטח לא בגלל האוכל, אלא יותר בגלל האווירה, ואולי, אולי כי אני מאוד רוצה לחשוב שהרגשתי ככה, כי בכל זאת- VALENTAINS....
חג אהבה שמח
יסלחו לי כל מהללי ומשבחי המקום...סורי... אבל יש לי המון ביקורת. אומנם אם הייתם שואלים אותי איך היה הייתי אומרת שנהדר, כיפי וממצה- אבל זה בטח לא בגלל המנות (הקטנות) זה יותר בגלל מי שישב לידי