USELESS ID

lance mountain

New member
USELESS ID

אני בעצם מגיע מפורום של הסקייטרים עם שאלה...אם משהו מכיר את גיא או רלף מ-USELESS ID תגידו שיש להם ד"ש מעמיחי (האח שלי) -- הם היו אצלו כשהיתה להם הופעה בסן פרנסיסקו. תודה!

manic_subsidal

New member
לפי מה שהבנתי

מעל 97.234 אנשים בפורום הזה לא אוהבים ואפילו די שונאים אותם? זה לא המקום לפרסם הודאה כזו

ראלף ...

כבר לא איתם הם העיפו אותו כשהם היו בתור באמריקה... ויוזלס עכשיו בתור בחוץ לארץ אם אני לא טועה....

TimBuck2

New member
זה כן המקום לפרסם הודעה כזו

כי יוסלס הם פאנק (אהה... בערך) וזה פורום פאנק. אז שהבנאדם ירגיש חופשי לפרסם הודעות הנוגעות בפאנק כאוות נפשו. רק שיהיה מודע לסיכונים... MUAHAHAHA!

נכון...

הוא ברידס ועדין לא אמרת לי מה השם שלך יא חרא :) אאאאמממ יוזלס מזיינים קטינות...

wolverine 

New member
אולי, תפרסמי את זה פה וזהו

ואז כולנו נוכל להינות, מהסיפורים על הניסיונות הפדופיליים של יוזלס....

Sham 69

New member
למי אכפת מהחיים הפרטיים של יוזלס..

ומההעדפות המיניות שלהם.. ולמי בכלל אכפת מיוזלס .. (למרות שלדעתי הם נחמדים..)

xero1

New member
צודק.

בכלליות, למישהו אכפת מהחיים הפרטים של מי שהם שומעים? לפי מה שראיתי בהופעות שהורדתי וקליפים וכאלה של AFI, ניראה שהסולן של הומו, לא בטוח, לא משנה, עדיין מוזיקה איכותית.

lance mountain

New member
תודה!

טוב אז כנראה שאף אחד לא מכיר אותם בפורום (חוץ מהקטין שכן מכיר אותם)! תודה על התגובות המשעשעות. האמת שלא אכפת לי אם הם טובים או גרועים -- סתם רציתי למסור ד"ש...

OPERATi0N_iVY

New member
AFI

הסולן שלהם לא הומו... הוא פשוט מנסה לחקות את המיספיטס... והם להקה לא רעה סה"כ...

אוקיי זה די דברים מביכים...

אני לא יודעת אם כדי....וגם אני חושבת שיוזלס די בסדר...ואנשים כן צריכים לדעת דברים על יותם...כדי להיזהר ממנו במיוחד בנות... אני כבר ישלח לכם במסרים ...

למעלה