USA Celebrity Mole

laker000

New member
USA Celebrity Mole

מישהו ראה את זה? זה ענק! אני רואה את זה עכשיו, וזה מצחיק בטירוף..אמנם זה ברור לגמרי מי החפרפרת (לי בכל אופן), אבל זה ממש טוב ומומלץ!

Eskorbuto

New member
מממ..

למה זה כל כך ברור לך? מי אתה חושב החפרפרת? ראיתי את זה..אחלה עונה

Boran

New member
קת'י גריפין כלה

היתה עונה טובה, אני אישית הרבה יותר אהבתי עונות אחרות. אולי כי העונה הזו היתה ממש ממש קצרה מדי, אולי בגלל המנחה, שהחיסרון של אנדרסון קופר מורגש ואחמד רשאד לא עושה את העבודה כ"כ טוב... כעיקרון עונה טובה, אבל יש טובות יותר קת'י כזו מצחיקה קטעים איתה, היא היתה ב"של מי השורה" ידעתם שקצת לפני שהתחילו לשדר את העונה המחסן עם הקלטות נשרף, ואיתו חלק מהקלטות? לכן חלק מה"וידויים" הם כשהשחקנים נראים אחרת- הם צילמו את זה שוב אחרי שנגמרו הצילומים לעונה.

laker000

New member
יש ספוילר במה שכתבת? ../images/Emo58.gif

כי ראיתי רק שני פרקים ואני מפחד.. הפרק השני הוא פשוט ענק...הקטע שבו הם יושבים ליד השולחן ומנסים להחליט מי יקבל פטור..חחח...זה היה פשוט גדול...סטיבן בולדווין פשוט מצחיק בטירוף... "It's very calculated, it's sick, i like it..i vote for erik" זה היה פשוט אדיר...לא צחקתי ככה שנים..

Boran

New member
אין ספוילר, אני פשוט מת עליה

אני מת גם על קולבי שהגיע למקום שני, וגם על ג'ינה קרוז שאפילו לא הגיעה לאיחוד. כך שזה לא ממש ספוילר.

laker000

New member
אני עדיין טוען ש..../images/Emo58.gif

סטיבן בולדווין היה יותר מצחיק..בינתיים..למרות שקת'י ממש הצחיקה אותי בקטע הזה שכולם "הספידו" את בולדווין אחרי שהוא עף ואמרו עליו דברים טובים וכאלה, ואז היא אמרה.."He was a dick..really! what an ass hole!" זה היה ממש טוב..

laker000

New member
אני לא אגיד כי אז אני בטוח אטעה...

אבל תוך כמה ימים אני אסיים לראות את זה ואז אני אתוודה אם צדקתי או לא...

למעלה