urvivor
607

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif607

סליחה??? ארין, איך אתה מרשה לעצמך להגיד שקריסטי מעצבנת? כל חברי המועדון - שביתה על ארין! בוזזזז
אין מה לא לאהוב באהובתינו קריסטי.. פשוט מקסימה, חמודה, וכולם כבר מכירים את כל שאר התכונות הטובות שלה... בקשר לפרק, היה באמת אחלה פרק, בעיקר בגלל שחשבתי שאלכס יעוף והוא אפילו לא היה קרוב.. אז היה הרבה מתח בישיבת הדין. חבל שגילו כל הפרק שרוג'ר הולך לעוף, כמעט כל אחד שהתראיין למצלמה אמר כמה שהוא לא אוהב את רוג'ר ושהוא יעיף אותו בישיבת דין. כשהוא לא זכה בחסינות היה דיי ברור שהוא יעוף. איזה דפוק רוג'ר הזה, הוא פורש מהחסינות בלי לחכות לפרס הבא! לא עדיף לצאת ולקבל איזה בורגר מאשר לצאת בלי כלום? לא הבנתי למה ג'נה והיידי התפשטו.. אי אפשר פשוט לקפוץ למים ולשחות?? למרות שלא הייתי מתנגד להיות במקום אחד הבנים שם באותו רגע..
אני מקווה שיהיו תחרויות מעניינות וצמודות שיהפכו את העונה לעונה הכי טובה בתולדות הישרדות! הבא שיעוף, כמו שג'ס אמרה, כנראה יהיה דייב. או בקיצור, כל מי שהצביע ביחד עם רוג'ר לאהובתנו יעוף אחד אחרי השני. פרק הבא נראה משעמם לפי הפרומו, אבל בטח הוא יהיה מעניין. דרך אגב, שאלה: אם קריסטי הייתה מנצחת באבן-נייר-ומספריים, והייתה זוכה בחסינות, למי אתם חושבים שרוג'ר וחבריו היו מצביעים?

smochkin

New member
../images/Emo58.gifחחחח....תצטרפי אליי

אני מפשלת היום בפורום בטירוף. אני יודעת שלגביי לפחות זה נכון שאני מרחמת על קריסטי. זה שאני רוצה שהיא תתקדם זה לא בהכרח אומר שאני חושבת שהיא המועמדת הכי טובה לנצח. מהבחינה של תכונות חיוביות לניצחון דינה טובה ממנה בהרבה והייתי שמחה לראות אותה מנצחת.

Boran

New member
אני אגיד לך למה ../images/Emo58.gif

אני לא מתכוון לטוויסט עצמו למרות שטוויסטים לא הורסים את הסידרה- להיפך. היה משעמם אחרת. בדיעבד נראה לי עכשיו, שבלי חילוף זה היה משעמם- 6 פרקים עם אותם שבטים? כל טוויסט מבורך- של עונה 5 (הזקנים בפרק 1), גם של החילוף העונה הזו. עכשף: אחרי שיש איזה טוויסט רציני וענקי בעונה מסויימת, כולם מחכים בכיליון עיניים לדעת מה יהיה עם הטוויסט הזה בעונה שאחרי. כולם מתו לדעת אם ואיך יהיה החילוף בעונה 4, כמה ימים תימשך הישרדות 3 וכאלה. אבל הציפיה הגדולה מכולן (חוץ, כמובן, מאיך לעזאזל יהיה שובר-השוויון הבא), היתה מה יהיה עם החילוף העונה הזו, אחרי הטוויסט הענקי של עונה שעברה. הטוויסט לא "נחמד לשניה שראינו והופתענו" (למרות שגם את זה לקחו מאיתנו הפעם כשאמרו לנו שיהיה החילוף), הטוויסט משפיע על כל העונה ומונע שיעמום ומיאוס של הסידרה. ובקשר לכריסטי- בדיוק להיפך. אני חושב שקריסטי חמודה לאללה, ואם היא לא היתה חירשת היא בטח היתה אפילו יותר חמודה.

g.o

New member
../images/Emo58.gif607

אחלהה של פרק. אני ממש מקווה שפרק הבא דייב לא יעוף . הוא כזה מושלם
. נורא שמחתי שרוג'ר עף. אבל גם לא הייתי מתנגדת שקריסטי תעוף. אני לא מבינה למה כולם אוהבים אותה. ודינה הבחורה הכי כלה בשבט! ממ חוץ מזה אני מתה לדעת כבר מה קרה למתיו. בפרק הבא אמרו שהוא השתגע..חח. בפרק הבא זה ביום חמישי.. או רביעי? זהו , ביי

LOVEtheMcMAHONS

New member
דעתי על הפרק

כמובן שזה היה אחד הפרקים המצויינים, חוץ משטחנו לנו כל הפרק שרוג'ר הולך לעוף, מה שבד"כ אמור להעיד שזה לא יקרה, אבל לא הפעם. פשוט לא היה שום כיוון אחר - דייב בוטש ורוג'ר היו בטוחים באחדותם של הגברים, שהרי ידוע לכולם שאנחנו עם בוגדני. (מחפש את אהדת הנשים...) חבל לי על דייב ובוטש - הם שמו את עצמם יחד עם רוג'ר ועכשיו מבחינתם הסיפור גמור. למרות שלא הייתי פוסל איחוד שלהם עם דייב ומאט (לפי הפרומו של פרק הבא הוא הולך להשתגע). הרי כמו שזה נראה דינה מנהלת את ההצגה, ואלכס ודייב צריכים להבין שעם הבנות אין להם בכלל סיכוי להגיע לסוף, אז אחרי שרוג'ר עף הכל פתוח מבחינת הבנים. אבל לא נראה לי שזה יקרה, רוב די מתעב את דייב ולכן דייב יהיה זה שיעוף (אלא אם יזכה בחסינות). לגבי ג'נה והיידי - אתם צריכים להבין שהישרדות זה הבמה הכי טובה בשבילם להציג את עצמם ואולי לסדר לעצמם קריירה חלופית - ג'נה שהיא כאמור דוגמנית בגדי ים, תקבל אולי איזה תכנית מסיבות חוף סטייל MTV PARTY, והיידי יכולה גם לפרוץ חזק בתודעה האמריקנית - אל תשכחו מה קרה לקלי מהישרדות 1 ואפילו לסו הבי'צית. אני באמת מקווה שההמשך לא יהיה צפוי כמו שזה נראה והבנות יתעתעו בבנים שיעופו אחד אחרי השני. הרי צריך לשמור על מאזן הזוכים - בן/בת/בן/בת/בן ועכשיו בת.

smochkin

New member
urvivor../images/Emo58.gif 607

לא לא ראיתי עדיין אבל היות ואני אף פעם לא זוכה לפתוח שירשור פרק כי אני רואה יומיים אחריכם רציתי הפעם לפתוח את שירשור הפרק הבא! ומחזיקה אצבעות חזק חזק לאהובה שלנו שלא תעוף!!!!

smochkin

New member
../images/Emo58.gifמעליי ובהודעה שלי

קיבלת את אהדתי יקירי ויש לי הרושם שדרכך בתחום הנשי תצלח. אני חושבת שאי אפשר לדעת מה הולך להיות הלאה כי כל הזמן יש הפתעות ותהפוכות. זה בלתי אפשרי לדעת מי יעוף בפרק הבא. אני מבינה שג'נה והיידי יוצרות לעצמן במה וגם מנצלות את המיניות שלהן כדי להתקדם הלאה אבל זה קצת דוחה. ההתפשטות לדעתי הייתה ממש מיותרת למרות שבסך הכל הן ידעו שיצנזרו את הקטע ושכל מי שיראה אותן זה במילא האנשים שראו אותן במצבים מביכים אחרים. אבל זה מה שיפה בעניין, הבלתי צפוי. למרות שיש קטעים צפויים כמו האיחוד תמיד יבואו הפתעות, ואני נורא רוצה לראות כבר את מאט מתחרפן לו. בקיצור, שיבוא לנו הפרק הבא במהרה!

Gal6

New member
../images/Emo58.gif607

אחח.. קריסטי שולטת דינה שולטת ג'נה והיידי שולטות רוב שולט אלכס הדפוק.. הרס לכל הבנים הייתי ממש שמח שלא היה שום טוויסט דפוק או איזה גימיק כדי שאנשים יראו מה יהיה.. אני מת לראות את מתיו משסף את כולם כשהם ישנים עם המשדיז וזוכה בהשרדות נצחון טכני.. אחרון חביב: השם שהם בחרו זה השם הכי יפה שהיה עד עכשיו בהשרדות.. אולי יחד עם רטאנה

smochkin

New member
607 ../images/Emo58.gif

סוף סוף אני לא האחרונה שראתה את הפרק! יש!! לי אישית בישיבת מועצה צנח הלב וכמעט קיבלתי התקפה. אימאלה חשבתי שקריסטי תעוף!!! וארין, כחברת מועדון, גם אני שולחת לך בוזזזזז. קריסטי שלנו ולא ניתן אותה!! היה נחמד, בכלל לא הבנתי למה הן התפשטו, לא היה ברור בכלל בסופו של דבר, זה סתם היה שואוף כדי שיזכרו אותן כבחורות שהתפשטו בהשרדות 6. ורוג'ר כזה אידיוט! לא יעיפו אותי מה פתאום? היי נחש מה? עפת! וזה שרוב (נדמה לי) שר לו כשהוא כתב את השם שלו...חחחח...גדול האם רק אני שמתי לב לפרט הפיקנטי המעניין על קריסטי שעשתה את "זה" באנדרטה ביום הזיכרון לקול הזיקוקים? שובבה!!!! והפרק הבא נמראה מעניין מאוד! היידי ודייב? לא שוכבים עם האויב? חחחח... וגם הג'ננה של מאט נראה לי שתהיה מצחיקה...למרות שהם עושים את הפרומואים הרבה הרבה יותר מותחים וטובים מהפרק עצמו. כמו למשל עם היידי וג'נה בשבוע שעבר? הקטע עצמו היה ממש לא משהו לעומת איך שהראו את זה בפרומו!! אחחחח מתה על ההשרדות הזאת....הלוואי שהפרקים היו משודרים יותר מהר המתח יכול להרוג!!!!

smochkin

New member
../images/Emo58.gif607 לגבי האבן נייר מספריים

אם קריסטי היתה מנצחת (ודרך אגב טוב שהיא עשתה את זה שתיהן חזקות והיו נשארות שם עוד שעות) אני מניחה שהם היו מעיפים אחת מהבנות האחרות ג'נה או היידי. הרי יש להם סדר את מי מהבנות הם מעיפים אחרי קריסטי זה מצויין איפושהו בפרק אין לי מושג איפו...

Boran

New member
../images/Emo58.gif 607 ../images/Emo58.gif

היא לא עשתה את זה באנדרטה ביום הזיכרון... היא עשתה את זה ברביעי ליולי- יום העצמאות, לקול הזיקוקים. עכשף: אבוווווווז גדול לבורנט. אבוז. ציפיתי לטוויסט חדש. אחרי הטוויסט של עונה שעברה, לא רק שהוא לא עשה שום טוויסט מהפכני חדש, אלא הוא אפילו לא השאיר אף אחד במתח ואמר בפרומו שבוע שעבר שיהיה איחוד, והרס את המתח. עוד אבוז גדול לעורכים של הסידרה- אני חושב שהיה נכון מאוד אם היו מראים כל פרק ופרק עד עכשיו אפילו שתי שניות על הקופסה. לא ידעתי שהיא קיימת, פתאום עכשיו אומרים שהיה להם מהיום הראשון. עכשף 2: רוב ודינה ענקים. אהבתי את רוב מההתחלה, את דינה מפרק 3-4 ככה. ועכשיו הם בברית- סבבה, שיגיעו לפיינל 2. ג'נה והיידי- גררררררררררררררר- מיאו!! רוג'ר דפוק שהוא קפץ בלי להתאמץ בכלל. היו צריכים להעיף אותו עוד בפרק 1, במקום ראיין. ותגידו משו, מה זה השם הזה? כל השמות ששמעתי עד עכשיו של שבטים, ואני מתכוון לא רק מהישרדות האמריקאית, היו שמות מגניבים כאלו, שמתאימים בול לשם של שבט בהישרדות. מה זה ג'אקארה? זה שם של משחק הימורים בקלפים או קוביה, לא של שבט בהישרדות! אבוז גם לזה. אה כן, וה"אבוז" הכי גדול הולך למצנזרים כמובן

smochkin

New member
חחחחחח....../images/Emo58.gif

אבוז.....חחחח.....הצחקת אותי! אבוז...חחח.....אייי..... שמעתי עכשיו שוב את קריסטי והיא בפירוש אמרה "וושינגטון מוניומנט"!!!! דרך אגב הראו את הקופסא בפרק הראשון. אני עדיין נחנקת מהאבוז שלך......
פישלתי לחלוטין בהודעה למטה, ביקשתי כבר מאוסי למחוק אותה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo13.gifועוד משהו על 607../images/Emo58.gif

אם את אומרת... אבל עדיין זה היה ביום העצמאות, והיו זיקוקים. ועוד משו על הפרק- איזה צבוע הבוץ' הזה אני אומר לכם!! פרק הקודם הוא רק אמר כמה שהוא מת על קריסטי וזה, ואז אנשים התחילו לאהוב אותו קצת איכשהו... אבל בפרק הזה- הופס! פתאום הוא מצביע להעיף את קריסטי שהוא כ"כ אהב רק שלושה ימים קודם.

smochkin

New member
../images/Emo58.gifכן גם אני

שמתי לב לזה! אחרי הנאום שהוא נתן לה על כמה שהיא נפלאה?? אני יודעת שזה היה ביום העצמאות אבל נראה לי שעם הבחורה הזאתי עפו זיקוקים בלי קשר....חחחחחחח.... הרי היא הייתה מתאבקת פעם!!!!!!

smochkin

New member
../images/Emo58.gifומה שעוד רציתי לומר

זה שאני שמחה שהוא עף אחרי שראיתי שהוא הצביע נגד קריסטי מגיע לו!!! שמתם לב שהסוף של הפרק הוא תמיד הכי מעניין? שם רואים את הדברים האפלים צצים!

למעלה