url friendly + כפילות תוכן

mmaxi

New member
url friendly + כפילות תוכן

שאלה נורא פשוטה, אין ספק ששיטת הurl friendly היא רצויה/חובה/הכרחית... ישנם הרבה דרכים לעשות זאת, האם Server.Transfer עושה את העבודה מבחינת גוגל? (asp) "Server.Transfer("products.asp?ID=" & intProdID)" --------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה לגבי כפילות ץוכן, עם url friendly נוצרתכפילות תוכן, איך ניתן למנוע את זה? תודה על העזרה.

אני משתמש ב IsapiRewrite4

זה קובץ DLL שמתקינים על השרת IIS ואז אפשר לעשות MOD REWRITE ל URL כמו בשרתי אפצ'י במקום כתובת כזו: article.asp?id=x תקבל article/x.htm מקווה שלזה התכוונת...

mmaxi

New member
לא כל כך למען האמת... התכוונתי ל...

כתובת ידידותית, משמע שאם אני מפנה באתר לכתובת שהיא
אז בפועל אני שולח את האתר ל: http://www.xxx.co.il/articles.asp?id=110 השאלה שלי היא נטו לגבי גוגל (כן כן לא מעניין אותי מנועי חיפוש אחרים כרגע :)) גוגל יקבל את זה ב"אהבה". ואם כבר, אז עוד שאלה קטנה. הם מונעים כפילות תוכן? הרי גוגל יגיע בסוף גם לדף articles.asp דרך הסייטמפ.. מישהווו? :(

samiprogram

New member
אז אל תשים בסייט מפ

את הלינק האמיתי לדף דבר נוסף אם שינוי הURL מתבצע על השרת בלבד ולא דרך הלקוח אז גוגל בחיים לא ידע שהכתובת היא וירטואלית. לדוגמא אני עשיתי לינקים יפים לגוגל בסגנון כזה: domain.com/articlename.html במקום: domain.com/article.aspx?name=articlename אמנם לא עשיתי מחקר מדוייק בנושא אבל לדעתי גוגל נורא אהב את הלינק הזה. זה לינקים כמו בוויקיפדיה או באתרי תוכן גדולים. חשוב שהURL יכיל רק את המילה שמסמלת את תוכן הדף ולא רק זה אלא חשוב שזה לא יראה כמו לינק לדף שמביא נתונים מדאטאבייס.

למעלה