Uriah Heep

Uriah Heep

הי, אני חדש פה. תקבלו אותי יפה. לא פעם ראשונה שאני פה וראיתי שאתם מזכירים פה הרבה את הלהקה הבריטית Uriah Heep. אני מכיר את התקליט המוכתר שלהם - Demons & Wizards - אבל אני מעוניין להכיר עוד אלבומים שלהם. מאחר שהבנתי שאתם פה מבינים בלהקה הזאת ואוהבים אותה הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על אלבומים אחרים של הלהקה. תודה

ברוך הבא

אוריה היפ היא להקה מצוינת שהרבה אנשים כאן, אוהבים אותם. תוכל להמשיך הלאה ל look at yourself עם השיר הנפלא july morning. זה שיר עם הרבה להיטים. מומלץ. יש גם את האלבום salisbury שהוא גם נחמד. או שתלך להמשך הישיר של האלבום שציינת: the magician's birthday.

HelterSkelter1

New member
הם גם כנראה יופיעו בארץ באוקטובר

תטחן אותם עד ההופעה טוב טוב, ואז גם תהנה מההופעה (בהנחה שהם יבצעו את - השירים שתטחן
). האמת שאני לא מכיר כמעט כלום של הלהקה הזאת (חור בהשכלה - אני הכי מצטער על החור שיש לי בקשר לחומרים היותר פרוגרסיבים שלהם, אבל אני מקווה להשלים פערים. אני גם מקווה שאני אהיה בארץ להופעה (אני אבוא גם אם אני לא מכיר כלום
).

SickAgain

New member
ברוך הבא! ../images/Emo6.gif

להכיר מעריצים של אוריה היפ זה תמיד כיף. אם תדפדף טיפה במודעות תגלה שלא מזמן הזכירו את בואם הצפוי (או שלא) באוקטובר לארץ, או לפחות את השמועות על כך. שלושת האלבומים שאני התחלתי איתם, והם נחשבים גם בעיני רבים לפסגת היצירה שלהם, הם: Demons and Wizards, Salisbury, The MAgician's Birthday שלושתם אלבומי מופת וחובה בכל בית! :) אבל כמעט כל האלבומים מההרכב הראשון עם David Byron הם הכרחיים: לא תוכל להסתדר בלי דברים כמו: Wonderworld, Sweet Freedom, Very 'Evy Very 'Umble . Look At Yourself Live 73 מההרכב עם הזמר השני- John Lawton, חייבים לשמוע את Firefly, הענק! גם Innocent Victim מאד טוב. ולבסוף ממהרכב הנוחכי, שאנחנו מקווים שיגיע בקרוב לארץ!!! תישמע את Sonic Origami ו See Of Light המצויינים!

האפי לי

New member
הערה קטנה למי שיש לו את לייב 73

אל תקנו עוד תקליטים/דיסקים לייב. יש לי את לייב 73, עוד לייב אחד מ74 עוד לייב אחד גם מאותה תקופה מרוסיה ונידמה לי שבטעות קנינו גם לייב אחד מהשנים האחרונות. כולם נשמעים אותו הדבר ועם השנים פחות טוב. אתם בטוחים שהם באים שוב לארץ? היה כל כך כיף לפני 3 שנים בחיים לא נהנתי ככה :)

למעלה