Uriah Heep

0 Just Me 0

New member
Uriah Heep

שמתי לב שיש ללהקה הזאת כאן בפורום אוהדים רבים, למרות שבסביבתי לא ממש מכירים ומעריכים אותה. בכל אופן, היכרותי עם הלהקה האדירה הזאת החלה בתקליטיתו המדהימה בגודלה ובאיכותה(באמת לא ראיתי דבר כזה) של קרוב משפחתי. שמעתי, התאהבתי, עכשיו הגיע תורי לקנות אלבומים שלהם... אני לא יודעת במה להתחיל(בכל אופן, בתור התחלה התקציב לא מרקיע שחקים...) יש הצעות?!?!

LadyG

New member
ואם מדברים על האוריות

אני תמיד מגיעה. פינק המליץ על תקליט מושלם. כל שיר פנינה. ולא לשכוח את העטיפה. שניים נוספים: very eavy very Umble בגלל Gypsy ובגלל Come away Melinda . האחרון הוא מן אלבום שהמבקרים אף פעם לא חלקו לו שבחים אבל הוא שווה ובגדול. מכיוון שדיברנו השבוע על אלבומים מהופעות חיות אז אני מנצלת את ההזדמנות כדי להמליץ שוב על Uriah Heep Live. אחד מאלבומי ההופעות החיות הטובים ביותר, שבו High Lights רבים כולל July Morning היפהפה.

0 Just Me 0

New member
תודה, תודה, תודה...../images/Emo24.gif

אני בדרכי לחנות התקליטים... אני כבר לא יכולה לחכות...

moshel

New member
URIAH HEEP אלבומים ממולצים

טוב קודם כל היא הלהקה האהובה עלי מכול הלהקות שיש אבל את זה רוב חברי הפורום יודעים עכשו לרשימת האלבומים המומלצים כל הדיסקים מהתקופה הקלאסית 1970-1976 1970-very eavy 1970-salisbury עם היצירה המופלאה salisbury יצירה בת 16 דקות 1971-look at yourself עם היצירה july morning 1972-האלבום המופלא demons and wizrards שאת העטיפה עיצב roger dean וכולל בתוכו את אחד השירים הקסומים ביותר paradise/the spell 1972-the magicans birthday שהוא תקליט המשך לקודמו עם היצירה שנושאת את שם האלבום ושאת העטיפה עיצב גם כן roger dean 1973 live 73 שמראה את הלהקה בכול תיפארתה בהופעה חיה 1973- sweet freedom 1974- wonderworld 1975- return to fantasy שעל נגינת הבאס מופקד john wetton 1976-high and mighty יש בתקופה הזאת עוד דיסק שיצא מאוחר יותר שנמצאים בו הקלטות מתקופה מוקדמת יותר של הלהקה מהזמן שהיא נקראה SPICE שם הדיסק הוא THE LANSDOWNE TAPES והוא כולל בתוכו כמה דברים מאוד מענינים ופרוגים אני בהחלט ממליץ גם עלו בכל הדיסקים שהמלצתי לך משתתף הזמר האגדי DAVID BYRON וזו התקופה הטובה ביותר של הלהקה אני ממליץ לך לרכוש את כולם שלך מושל

Wonder goat

New member
המושל? אתה פשוט אכשיו הפגנתה

את הידע שלך בלהגיד לנו על כל האלבומים שלהם לא על המומלצים

ThE RhythM

New member
ahh!! sweet jesus!

עכשיו* הפגנת* זהו. זה כואב לי לראות דברים כאלה!

moshel

New member
המושל? אתה פשוט עכשיו....

טעות חמורה כי לאוריה היפ יצאו עוד 11 אלבומים אחר כך לא כולל הופעות חיות ואני הימלצתי רק על 10 הראשונים שבהם שר DAVID BYRON לאחר פיטורו של DAVID BYRON מהלהקה הלהקה קיבלה ציביון שונה לחלוטין והצליל שלה לא היה עוד כמקודם Moshel

Wonder goat

New member
אכשיו פשוט הושפלתי אמי מצתער

שהפגנתי את נידע השגוי שלי על חשבונך האישי

ThE RhythM

New member
אתה לא לומד הא? :)

עכשיו***! אה וגם מצטער* {חח באמת סליחה אבל הדברים האלה מציקים לי! ככה אני איש קטן וקטנוני} יומטוב

די עם זה!

אני שונא למחוק הודעות, אבל אם תמשכנה הודעות תיקון שגיאות הכתיב הללו, אני אתחיל למחוק אותן! כולנו היינו רוצים לחיות בעולם מושלם בו אין לאנשים שגיאות כתיב, אבל זה לא המצב, פעם הבאה שאתה מתקן שגיאות לאנשים תחשוב שיש אנשים עם ליקויי למידה שנאבקים כל חייהם בתיקון שגיאות הכתיב של עצמם והנושא אולי רגיש אצלם קצת יותר מאצל אחרים. אם אתה חייב להעיר על שגיאות כתיב עשה זאת באמצעות המסרים של תפוז.

Wonder goat

New member
אתה צודק באמת יש לי ליקוי של שגיאת

כתיב אבל זה לא הופף אותי ויותר טיפש ממך

0 Just Me 0

New member
ועוד משהו...

קודם כל תודה על כל ההמלצות... אם זכרוני אינו מטעיני נאמר לי פעם שהשם של הלהקה נלקח מתוך איזה ספר, וזהו שמו של אחד הגיבורים הראשיים (או שמא זכרוני בוגד בי...) בכל אופן, האם זהו אכן המקור לשם? (ואם יש למישהו אתר ביוגרפיה ודיסקוגרפיה מקיפים עליהם, אשמח לקבלו...!) ושוב תודה...!

moshel

New member
שם הלהקה

נילקח מתוך ספר של צרלס דיקנס דיוויד קופרפילד ואוריה היפ היה האיש הרע בסיפור פרטים נוספים על הלהקה וכול ההסטוריה שלה בעיברית את יכולה למצוא באתר הזה http://www.geocities.com/heepgallery/israel ואת הסיפור איך הלהקה התאריה אצלי בבית לארוחת ערב לאתר שלי על הלהקה http://www.geocities.com/moshelavi שלך Moshel

למעלה