uriah heep-firefly מחפש בנרות

עמעמי

New member
uriah heep-firefly מחפש בנרות

מחפש כבר לא מעט זמן את האלבום הנ"ל בפורמט CD בינתיים, גם צריבה תספק אותי..:) אם יש למישהו, אשמח לשמוע. תודה. אה, ואחלה פורום, אגב.

melancholy man

New member
תודה על המחמאות אבל

כאן לא תקבל סיוע בצריבת דיסקים!,בכלל, הודעות כאלה מקומן בשרשור ה
. חוץ מזה, ברוך הבא
ונשמח לשמוע ממך עוד.

עמעמי

New member
אוקיי

בהחלט מקובל. באם תוכל להפנות אותי לחנות\אתר בו ניתן להזמין ולקנות את האלבום, אודה לך מאד. יש בהישג ידי את כל התקליטים (תקליטים!) שלהם, כולל FIREFLY, וכנ"ל בדיסקים, מלבד האלבום הזה, שמשום מה אני לא מצליח למצוא.

עמעמי

New member
ועוד משו

אני מחפש גם דיסק של להקה בשם STRAY או STRY יש לי קלטת שלהם מדהימה שלהם (הקלטה באיכות נמוכה לצערי) ואין לי מושג מה שם האלבום, כל מידע עליהם עשוי לסייע. והמון תודה, כמובן.

melancholy man

New member
אם אנחנו מדברים על אותו דבר

מדובר בלהקה בשם Stray שפעלה בין 1970 ל 1977 ועשתה בעיקר בלוז רוק כבד ולעיתים אף נטטה יותר לרוק כבד ואפילו פרוג מידיי פעם, האמת הרכב לא רע, בעיקר בשלושת האלבומים הראשונים (לפחות לדעתי)

moshel

New member
בקשר לאוריה היפ וללהקת STRAY

אז ככה קודם כל ברוך הבא לפורום ואני תמיד שמח לפגוש עוד אדם שאוהב את הלהקה האהובה עלי ביותר uriah heep אז ככה קודם כל אני ממליץ לך להיכנס לאתר שלי www.progrock.co.il ולקרוא שם קצת סקירות על אלבומים שלהם שכתבתי לראות שני קליפים שלהם the wizard משנת 1972 והשיר wise man מתוך ה cd שאתנ מחפש fire fly בנוסף תוכל לקרוא שני ראיונות שעשיתי עם mick box לקרוא סקירות על ההופעות שלהם בארץ ולהתבונן בתמונות שלהם כולל תמונות בארחות הערב המשותפת שלהם ושלי בקשר ל fire fly יש לי תחושה שראיתי את הדיסק באוזן השלישית ברחוב שנקין בתל אביב בקשר ללהקת stray יש לי את התקליט שלהם בוניל תקליט שמאוד אהבתי בשנות ה70 המוקדמות שנקרא על שם הלהקה STRAY במיוחד שלושה שירים All in your mind move on ו Only what you make it חברי הלהקה הם: Del Bromham - Guitar, Vocals, Keyboards Richie Cole - Drums Steve Gadd - Vocals Gary G Giles - Bass הלהקה הקליטה במשך השנים לא פחות מ 15 אלבומים שמות השירים שאני חושב שיש לך בקלטת אם זו הקלטת של האלבום הראשון הם: 1. All In Your Mind 2. Taking All The Good Things 3. Around The World In 80 Days 4. Time Machine 5. Only What You Make It 6. Yesterday's Promises 7. Move On 8. In Reverse 9. Some Say מקווה שעזרתי לך קצת אם תירצה יותר פרטים תישאל MosheL

melancholy man

New member
בקשר לאורייה יש פה כמה שיוכלו לעזור

יותר ממני (גאזיס?, קצת אחרת?, אולי מושל יודע משהו?) ניסת לחפש בחניות ברשת?

יש את האלבום הזה אפילו בטאוור...

אם הוא לא קיים בסניף הקרוב לביתך , תזמין! בקצת אחרת אני חושבת שגם ראיתי... זה לא אלבום שקשה למצוא ולא מדובר על להקה "לא מוכרת" אז אין סיבה שתסתפק בצריבה! ואיך לעזזאל אתה מסתפק בעותק בלי הגחלילית!!!!

עמעמי

New member
ראשית

תודה רבה רבה על הרצון לעזור. הצלחתי למצוא את הדיסק באוזן השלישית, לשמחתי הרבה. מאיה יקירה, נחמד לשמוע שבענייך הלהקה מאד מוכרת, לפני 10 שנים חשבתי שאני אחד ממעטים שחולה על המוסיקה שלהם, וכיף לגלות ולהחשף לאנשים שאוהבים את המוסיקה שלהם. לכשעצמי, נחשפתי אליהם כבר בגיל 13 בהשפעתו של אח גדול, מעריץ בזמנו, שאף היה באחת ההופעות שלהם בארץ, משהו בתחילת שנות השמונים לדעתי. זו היתה אהבה משמיעה ראשונה, כאשר הייתי נרדם מדי יום עם SALISBURY באוזניות. האמת היא שאחרי HEAD FIRST, או שזה היה ABUMINOG, לא זוכר מה בא אחרי מה, הפסקתי לרכוש דיסקים שלהם, מפני שהפכו 'כסחיסטים' מדי לטעמי. (ופה אני מניח שלחבר 'משה' יהיה מה להגיב :) ) על כל פנים, שוב תודה, ואתם\ן מוזמנים להאזנה משותפת :)

../images/Emo24.gif

גם אני לא מכירה אלבומים שלהם אחרי 78 (מלבד כמה להיטים ואת האלבום האחרון סוניק אוריגמי). בארץ אולי הם פחות מוכרים... אוריה ואני זה זה! אגב יש לך עוד סיכוי ללכת בעקבות אחיך.. הם עדיין מופיעים ולי יצא העונג לראותם פעמיים בארץ(יש על זה שירשור שלם בקישורים ) החבר "משה" טען שכיסחנתי אותך בתגובה קבל את התנצלותי אני נטולת כסחנות (טוב נו, זה שקר)! אגב, ברוך הבא!

למעלה