!!!!Uriah Heep are HERE!!!!

moshel

New member
הרכישה הכי כדאית כיום

היא הקופסה של אוריה היפ ובה לא פחות 7 דיסקים כל חמשת הדיסקים הראשונים של הלהקה +live73 ובנוסף האלבום האחרון שיצא עם ביירון גבוה ועצום כל שבעת הדיסקים באים בעטיפה נהדרת בדיוק כמו תקליטי הלהקה בשנות ה70 והמחיר תישמעו טוב 220 שקלים בלבד הרי אומר 33 שקלים לדיסק בלבד רוצו לקנות ואל תחכו רגע אני קניתי אתמול ככה סתם שיהיה לי בבית עוד סידרה של דיסקים שלהם לא שאני נותן פירסומת או משהו כזה אני קניתי את זה בחנות בדיזינגוף שמתמחה פרוגרסיב ומי שיודע יודע על איזו חנות אני מדבר שלכם באהבה moshel ולא לישכוח הם בארץ ב16 וב17 לאוקטובר

malolds

New member
אוריה היפ באמפי וואהל 16/10

אני לא יודע אם דיברו על זה או לא, אבל בכ"ז אוריה היפ מגיעים לארץ ואני מעוניין לדעת איפה ניתן להשיג כרטיסים, תודה לכל העונים :)

luz de yarden

New member
!!!!Uriah Heep are HERE!!!!

כן , הם פה , אלו ש"המציאו" את demons & wizards look at yourself wonderworld salisbury פה! בואו בהמוניכם , - מגיע להם - 17 לאוקטובר - חיפה , אולם הקונגרסים , וב16 לאוקטובר בהולל האמפיתאטרון בת"א...

ThE RhythM

New member
אתה יכול למצוא אותו

יושב בפינה אפלולית בבית קפה בעכו העתיקה, תזהה אותו לפי האיגואנה שמונחת על כתפו ועונה לשם "בוקסי".

yoavsc

New member
../images/Emo6.gif

גם בהופעות של להקת אגרול אפשר למצוא אותו , רוקד לצלילי supper's ready

moshel

New member
מושל תן פרטים אני מת ללכת

הפרטים הכי חשובים שאני יכול לתת הם שאני אהיה ה D.J לפני ואחרי המופע:) אז מי שעדיין לא שמע אותי מתקלט שיבוא למופע:) moshel

ThePiper

New member
אורי היפ לא מעניינים אותי כ"כ...

אני אבוא רק כדי לראות את מושל מתקלט
.

למעלה