URIAH HEEP הסיפור המלא

tsifke

New member
תיקון

רק תיקונצ´יק קטנטן המושג הבי מטאל אכן נוצר ע"י מבקר מוזיקה והציטוט הוא מדוייק, רק שהביקורת הייתה על הנדריקס. בכל מקרה תודה על הרחבת דעת מעניינת זו. היתי מעוניין להתחיל לשמוע heep ו-black, שתי להקות שהכרותי איתן אינה מספקת, התוכל להמליץ על אלבומים טובים להתחיל בהם?

moshel

New member
המלצות לגבי HEEP & BLACK

קודם כל הציפור שלחשה לי את הציטוט בשנות ה70 עדיין אומרת לי שזה מיוחס לDEEP אבל מיצידי באמת לא איכפת לי שגם הנדריקס יהנה עכשו לגבי המלצות על דיסקים של HEEP תתחיל עם התקופה הקלאסית שלהם מ1970 עד 1976 בקיצור כול האלבומים עם DAVIV BYRON VERY HAVY SALISBURY LOOK AT YOUR SELF DAMONDS & WIZARD THE MAGICIAN´S BIRTHDAY SWEET FREEDOM WONDERWORLD RETURN TO FANTASY HIGH AND MIGHTY ה5 הראשונים מומלצים ביותר BLACK SABBATH כל האלבומים עם OZZY ממולצים BLACK SABBATH MASTER OF TRALITY PARANOID SABBATH BLOODY SABBATH עוד להקה שאני מאוד אוהב וממליץ עליה למרות שלא הרבה מכירים אותה היא להקת UFO עם הגיטריסט הענק MICHAEL SCHAEL שלכם תמיד D.J MOSHEL ערב PINK FLOYD ענק בבלקוני נחלת בנימין 5 ת"א 7.1.03 שעה 21:30 הקרנות והשמעות נדירות מכול התקופה המוקדמת על מסך גדול הכניסה חינם ללא הזמנת מינימום

moshel

New member
תיקון טעות דפוס:)

MASTER OF RAALITY UFO עם הגיטריסט הענק MICHAEL SCHENKER D.J MOSHEL מתקלט כל יום שני החל מ23:30 בבלקוני נחלת בנימין 5 את כל הקלסיקות של שנות ה70 כולל HEEP כניסה חינם

וואו,

מושל, אתה פשוט גדול, למדתי בסוף השבוע הזה הרבה על אוריה, תודות לך. לפני זה הכרתי רק את השירים, לא ידעתי כלום על חברי הלהקה. 2 שירים שאמרת פה לא הכרתי, אני עכשיו משיג אותם. גרמת לי להרים את הטלפון ולהתקשר לחנות הדיסקים, שישיגו כבר את הדיסק של אוריה שהזמנתי, אבל אז הסתכלתי על השעון... מחר.

heavy מיוחס באמת לדיפ ועל לורד קצ

אז הכתבה היא באמת על דיפ פרפל וזה לאחר הופעה עם האלבום שנתן שם ללהקה אחרת - משין הד . דבר שני לורד לא הפסיק מעולם את ההשפעה שלו בדיפ פרפל ומספיק לשמוע את קטעי הסולו שלו. כך שגם אם הקלידן של אוריה היפ הוא טוב הרי המאסטר של ההמונד היה ונשאר לנצח.... ג´ון לורד. אסור לשכוח שגון לורד יצר גם את הביסט - ההמונד עם הויברציות שלא היה זוכה לנשום בלעדי לורד.

סיקסטיז

New member
גם לבלק וגם לדיפ

יש אוספים בעלי כ - 20 שירים (לדיפ שני דיסקים) ומאוד ממצים. לאוריה (הגדולים מכולם!) לעומת זאת צריך לעבור אלבום אלבום - סלסבורי , LOOK AT YOURSELF , DEMONS AND WIZARD , SWEET FREEDOM , WONDERLAND , VERY EAVY VERY HUMBLE , ´ יום הולדתו של הקוסם .. , HIGH AND MIGHTY ובקיצור , כל האלבומים עם דיוויד בירון מלאי אהבה ורגש כמו היפים אמיתיים....

moshel

New member
חידת URIAH HEEP

טוב נופת צופים שלי לפניכשבוע כשנחה עלי ההשראה כתבתי לי שיר שבנוי כולו על שמות שירים של הלהקה האהובה עלי מ1972 סליחה אני קצת זקן:) אך לא זקן מדי לרוקנרול ובטח לא צעיר מכדי למות שינתי קצת את המילים למי שיודע למה הכוונה טוב אז ככה מי שיגיד לי את המספר המדויק של שמות השירים המופעים בשיר שכתבתי יקבל ממני קלטת ווידאו של הלהקה בערב URIAH HEEP שאני עושה ב21.1.03 בבלקוני אז זה בא: זו היית הזריחה היפה ביותר באותו בוקר של חודש יולי עיני היו עיורות אך עדין חייתי לי באותו עולם מופלא וחזרתי כול יום לפנטסיה מחודשת איתך כשהיתי בן 17 התאהבתי לי במלכה צועניה חיינו בגיבעת סולסברי וטילנו כל יום בפארק עד שיום אחד שפגשתי אישה בשחור ומאותו הרגע שמעתי רק הדים באפלה. כדי למצוא מזור עליתי לרגל לביתו של הקוסם ושם הישתתפתי במסיבת יום ההולדת של המכשף הוא סיפר לי סיפורים על גן העדן המכושף ונתן לי במתנה כלבה בשם מלינדה וציפור טרף. את הציפור שיחררתי בתיקוה שיום אחד היא תחזור אלי ובזמן הזה סגדתי לכוהנת הגדולה שבמינזר. אני היסתכלתי על עצמי במראה ורציתי להיות חופשי אך להפתעתי שמעתי את הדמעות זולגות מעיני ויצאתי למסעות בזמן כשידנו שלובים זו בזו. בדרך חסרת הדאגות בדרך זו או אחרת פגשנו גם את אשת העכביש אשר העניקה לי יום אחד חירות מתוקה ואם היה לי עוד זמן היתי גם רוקד עם לורן המתוקה משאירים עקבות בשלג וחיים חסרי דאגה מושל

הצלחתי כמה!!!

1. july morning 2. gypsy 3. salisbury 4. lady in black 5. sweet lorain 6. magicians´s birthday 7. paradise 8. footprints in the snow 9. bird of prey אני יודע ש"הדים באפלה", זה מאוד מוכר לי! "הדמעות זולגות מעיני", זה לא מאיזה שיר, אבל זה מאוד מזכיר את ההרגשה שאני שומע את the spell

אחרון

14.spider woman השאר אני יודע רק אחרי חיפושים באינטרנט, זה לא יהיה פייר, אני אני אפסיק פה. תזכרו, זה מבחן ידע אישי!!!

למעלה