URBAM LEGEND עם מייקל אני עכשיו רואה את הסרט ומייקל כל כך ................ מה הייתי עושה לו........
ס סתם שחורה New member 19/7/07 #1 URBAM LEGEND עם מייקל אני עכשיו רואה את הסרט ומייקל כל כך ................ מה הייתי עושה לו........
S SharoNofit New member 19/7/07 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עדיין רואה את הסרט ובשלבי התלהבות חחח.... [אל תיעלבי אני צוחקת.....]
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עדיין רואה את הסרט ובשלבי התלהבות חחח.... [אל תיעלבי אני צוחקת.....]
W watashiX2 New member 19/7/07 #7 הממ רוצים לעשות דיון אומשהו? משעמם ואני מקווה שמותר להספים... נעשה דיון על סמולוויל..
S SharoNofit New member 19/7/07 #23 פששש.... אשת אשכולות....../images/Emo168.gif ועד ההודעה שלך הייתי בטוחה שאקוסטית וקלאסית זה אותו דבר..... בזכותך אז תודה....
פששש.... אשת אשכולות....../images/Emo168.gif ועד ההודעה שלך הייתי בטוחה שאקוסטית וקלאסית זה אותו דבר..... בזכותך אז תודה....
נ נעה בקולנוע New member 19/7/07 #25 אני יכולה לשלוח לך הרצאה באנגלית על ההבדל../images/Emo3.gif קיבלתי בה 100
S slayer510 New member 19/7/07 #26 פששש... יפה!! אולי תעזרי לי בהכנת פרויקט באנגלית לשנה הבאה חחחחחחח. לא, באמת!
נ נעה בקולנוע New member 19/7/07 #29 סורי...ואם בא לך להכין על גיבסון../images/Emo99.gif אז אי אין על SG